Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Superbet

Suntem prima companie românească premiată 3 ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est! Am câștigat în 2017 și în 2018 acest premiu major pe plan internațional, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări.

Acestui premiu important i s-au adăugat în ultimii ani și trofeele pentru Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Parurile Sportive din Europa Centrală și de Est (adjudecat în 2018 și 2019), Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Jocurile de tip cazinou în Europa Centrală și de Est (2019).

Superbet a cucerit la C.E.E.G.C. Budapest și un prim premiu internațional pentru vericala de Cazinou, tot mai populară în rândul jucătorilor noștri: Cel mai bun operator de Cazinou în 2019.

Fondat în 2008, grupul nostru a devenit liderul pieței de retail din România, unde operăm în prezent peste 1.200 de agenții. Le oferim astfel SuperPariorilor români zilnic șansa de a-și transforma în câștiguri pasiunea pentru sporturi, jocuri și pariuri pe numere.

În paralel cu prezența puternică în retail, compania noastră oferă și pe aplicația Superbet cele mai bune cote și cea mai variată ofertă din domeniul pariurilor online, a jocurilor de tip sloturi, cazinourilor live, jocurilor virtuale și loteriilor.

Începând cu luna septembrie 2018, am introdus în oferta de pariuri sportive a agențiilor Superbet și a platformei de pariere online www.superbet.ro peste 380 de noi opțiuni, depășind toate limitele din industrie și stabilind noi standarde în ceea ce privește șansele crescute de câștig ale pariorilor, numărul strategiilor pe care ei și le pot face, precum și intensitatea la care vor trăi evenimentele pe care pariază.

Calitatea şi diversitatea serviciilor pe care le oferim au presupus investiţii majore în infrastructură, logistică, IT, resurse umane şi programe de marketing. De asemenea, profesionalismul şi implicarea totală a angajaţilor noştri au fost determinante în asigurarea succesului Superbet.

Echipa Superbet numără peste 3.500 de membri. Angajații grupului nostru au atitudinea unor sportivi care privesc fiecare provocare drept o șansă de a-și demonstra talentul, experiența și dorința de a fi mai buni în fiecare zi.

Grupul Superbet este condus de către o echipă executivă cu o vastă experienţă în domeniul jocurilor de noroc la nivel național și internațional. Viziunea managementului superior, cumulată cu experienţa dobândită în urma coordonării altor afaceri de succes, s-au materializat rapid în performanţele Superbet, care este în acest moment compania cu cea mai pronunțată ascensiune din domeniul Betting & Gaming din Europa Centrală și de Est.

Eforturile întregii echipe Superbet se concentrează pe extinderea şi consolidarea business-ului de pariuri sportive la nivel naţional şi internațional.

Misiunea Superbet este să ofere entertainment și să crească nivelul adrenalinei pariorilor grație produselor unice pe care le oferă. 

  • Pentru pariurile sportive oferim cele mai bune cote şi avem cea mai diversificată ofertă de pe piaţă.
  • Acordăm bonusuri la câştig, mărind valoarea cu până la 100%.
  • Oferta pariurilor pe numere conține zeci de loterii internaţionale, de pe toate continentele. Unele dintre loterii sunt cu extragere zilnică sau cu mai multe extrageri în aceeaşi zi. Avem în ofertă chiar și o loterie cu extrageri non-stop!
  • Pariurile live sunt pariurile pentru care niciodată nu ajungi prea târziu să le joci. Pe acestea poţi paria pe parcursul evenimentului în desfăşurare, sporindu-ţi şansele de câştig în funcţie de cursul evenimentelor de pe teren. În plus, pariorii care joacă și online pe Superbet.ro pot vedea în direct 17.000 de evenimente anual, din cele mai importante competiții sportive!
  • Pariurile pe cursele de câini îţi oferă o oportunitate de câştig la fiecare 5 minute, iar aparatele de joc te provoacă cu jocuri de ultimă generaţie.
  • Lucky Six este cea mai de succes loterie virtuală. Prinde 6 din 48 sau joacă pe culori, par/impar, mai mare/mai mic, suma numerelor, plus alte variante care-ți pot aduce câștiguri rapide!
  • XJackpot e primul Jackpot național. Potul este colectat de la cele peste 2.400 de aparate din agențiile Superbet din întreaga țară!

Viziunea Superbet este să devină numărul 1 în fiecare țară în care decide să investească. 

În noiembrie 2017, Superbet a devenit primul operator străin autorizat să opereze în Polonia – cea mai mare piață din domeniul pariurilor sportive din Europa Centrală și de Est. Extinderea internațională la nivel regional face parte dintr-o ambițioasă strategie pe termen lung.

Pariază pe noi! Suntem o echipă care plănuiește să modeleze viitorul domeniului Betting & Gaming.