Stanleybet

Suntem o companie cu traditie pe piata de gambling din Romania si asta pentru ca am avut un parcurs continuu inca din anul 2004. In urma cu 14 ani eram pionierii caselor de pariuri sportive si taiam panglica primei locatii din Bucuresti, de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 14.

In tot acest timp, am tinut cont de nevoile voastre de pariere si ne-am imbunatatit oferta si serviciile an de an, iar astazi am ajuns sa numaram peste 320 de agentii si peste 1200 de angajati care gandesc, lucreaza si actioneaza in linie cu asteptarile voastre. In plus, business-ul Stanleybet este condus de o echipa executiva care a dezvoltat afaceri de succes atat in domeniul pariurilor cat si al cazinourilor.

Sustinem ideea de a oferi constant servicii inovatoare in domeniul pariurilor sportive si al jocurilor de noroc intr-o maniera responsabila si transparenta, cu respectarea reglementarilor specifice domeniului de activitate. Ne angajam sa ne protejam clientii, garantand totodata dreptul acestora de a alege cele mai inovatoare si antrenante produse de pe piata pariurilor jocurilor de noroc din Romania.

English English Română Română