Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Aqua Carpatica

Construita de Jean Valvis, creatorul marcilor Dorna si LaDorna, SC Carpathian Springs a fost fondata in anul 2000, pe baza experientei echipei ce a stat in spatele succesului apei minerale Dorna.

Geneza apei minerale AQUA Carpatica incepe acum milioane de ani si este rezultatul functionarii in timp geologic a unor iscusite laboratoare subterane din adancurile muntilor vulcanici.

Tara Dornelor este un tinut arhaic, salbatic si magic si acolo este locul de unde izvoraste AQUA Carpatica. Taramul legendar al apelor minerale romanesti, dar si al rezervatiilor naturale, cu o structura geologica deosebita si o bariera de protectie naturala impotriva poluarii, Izvorul Paltinis este unic in lume.

In ultimul an, AQUA Carpatica si-a crescut exponential popularitatea si cota de piata, devenind in prezent unul din numele importante de pe piata apelor minerale din Romania. Campaniile de promovare au vizat atat media traditionala, dar si mediul online de la care au un sprijin vizibil in special pe retelele sociale. De aceea am simtit nevoia sa ne deschidem si mai mult catre mediul online prin crearea acestui blog.

Apa pura

Dupa mai bine de 8 ani de studii si analize, AQUA Carpatica minerala natural carbogazoasa a dovedit ca este o apa stabila, bogata in minerale, dar ideala pentru o dieta scazuta in sodiu si, poate cel mai important, cu 0 nitrati. Nitratii si nitritii, indicatorii poluarii in apa, sunt consecinta unui fenomen natural ce afecteaza panza freatica. Cu alte cuvinte, este o apa minerala naturala, natural carbogazoasa (CO2 natural), hidrogencarbonatata, magneziana si calcica, puternic mineralizata si lipsita de indicatori fizico-chimici si microbiologici de impurificare.

AQUA Carpatica plata are un continut scazut de minerale, intrand in categoria apelor oligominerale. Toate componentele sale sunt in echilibru perfect, saraca in sodiu si este o apa recomandata de Societatea Romana de Pediatrie pentru prepararea hranei bebelusilor, avand cel mai mic nivel de nitrati dintre toate apele plate din Romania. AQUA Carpatica e prezenta in piata cu apa minerala plata (0.5l, 1.5l si 2 litri) si apa minerala carbogazoasa (0.5l, 1.5l) si carbogazoasa Forte (0.5l, 1.5l).

Exista puritatea absoluta!

AQUA Carpatica este singura apa minerala natural carbogazoasa perfect pura, cu 0 mg/l nitrati si nitriti. Nitratii si nitritii, indicatorii poluarii in apa, sunt consecinta unui fenoment natural ce afecteaza panza freatica. Analizele de laborator au relevat faptul ca AQUA Carpatica este o apa minerala naturala, natural carbogazoasa (CO2 100% natural), hidrogencarbonatata, magneziana si calcica, lipsita de indicatori fizico-chimic si microbiologici de impurificare.

Datorita nivelului foarte bun de mineralizare a macro- si microelementelor apei minerale carbogazoase AQUA Carpatica, consumul acestei ape poate compensa deficitul mineral din organism prin aportul de magneziu, calciu si potasiu.