Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Asociatia Business Media Club

ASOCIATIA BUSINESS MEDIA CLUB

CUI 38633611, NR. REG. ASOCIATIILOR 164/28.12.2017

NR. DOSAR JUDECATORIE 27986/300/2017

SECTOR 2, BUCURESTI, ROMANIA

Contul: RO60BTRLRONCRT0425304001, deschis la BANCA TRANSILVANIA

                  RAPORT ANUAL 2019

PREZENTARE GENERALA

                DESPRE NOI

Oameni cu emotii, minte si suflet. Ca şi voi, cu dorinţa de mai bine pentru întreg. De aceea promovăm valorile societăţii românesti în toate domeniile vieții (învățământ, medicină, cultură, artă, sport, turism, economie şi mediul de afaceri) prin acţiuni media şi îmbunătățirea calitativă a presei românești.

Specialişti cu experienţă în domenii media, business coaching şi spiritualitate, găsesc împreună soluţiile optime pentru a promova valoarea ta. Atât personală, cât şi de business.

Dacă ai un vis de împartăşit şi vrei să îl mediatizăm sau să îl susţinem, te invităm să ni-l comunici. Vom fi partenerul care te va prezenta lumii. Dacă vrei sa creşti, oamenii din echipa Asociaţiei Business Media Club te vor ajuta să vezi unde te afli şi cum poşi ajunge garantat acolo unde iţi doreşti.

Alături de Asociaţia Business Media Club povestea ta va face diferenţa în Lume. Nu o ţine doar pentru tine.

                   MISIUNE

Scopul Asociaţiei Business Media Club constă  în promovarea  valorilor societăţii românesti în toate domeniile vieții (învățământ, medicină, cultură, artă, sport, turism, economie şi mediul de afaceri) prin acţiuni media şi îmbunătățirea calitativă a presei românești.

O echipă formată din jurnaliști, specialişti în marketing și social media, business coaching, psihologie şi terapii complementare, cu o mare experiență în presa scrisă, tv și online, reuniţi de dorinţa permanentă pentru cunoaştere şi dezvoltare a comunicării transparente pentru tot ceea ce este de valoare în lume, în toate domeniile vieții.

Am crescut din dorinţa de a împartăşi cu ceilalti şi a transforma Visul in Realitate, deoarece credem în potenţialul nelimitat al fiecărui OM.

Sursabinelui.info te ajută sa faci următorul tău pas în LUME şi se doreste a fi:

 • un concept unic de PR pentru Business, Media şi Spiritualitate
 • un punct de întalnire între minte şi suflet, de unde dorim sa creştem împreună
 • o punte de legatură între valorile vieţii, între general şi particular, între OM şi Business
 • un flux de energie, imagine, sunet şi informatie ce curge din spaţiul nostru interior spre exterior
 • un “teren de joc” şi de creştere a valorii spiritului uman şi unul de inspiraţie pentru suflet
 • o sursă de lumina ce ne poate ajuta pe fiecare să facem mai departe paşi pe calea de creştere şi evoluţie personală şi colectivă.

Universul în care mintea coboară şi se întalneşte cu sufletul, pentru a construi şi a crea o viaţă în armonie pentru Tot Ceea Ce Este. 

                      OBIECTIVE

 Asociaţiei Business Media Club are următoarele obiective:

● promovareavalorilor societăţii romaneşti în toate domeniile vieții (învățământ, medicină, cultură, artă, sport, turism, economie şi mediul de afaceri)

 • elaborarea de programe şi strategii pentru dezvoltarea acţiunilor juraliştilor din Romania;
 • organizarea şi difuzarea pe teritoriul Romaniei a acţiunilor sale,  precum organizarea atât în ţară cât şi în străinătate de evenimente media, socio – culturale, turistice, de business, marketing, management, de competiţii, gale, simpozioane, mese rotunde, târguri, expoziţii, spectacole, activităţi (trasee) turistice şi promovare media.
 • participarea activa la imbunatatirea calitativa a presei romanesti in ceea ce priveste buna exercitare a profesiei de jurnalist, cat si la promvarea si sustierea tinerilor jurnalisti
 • dezvoltarea de  programe și activități pentru tineret, prin care să stimuleze și să recompenseze tinerele talente şi să contribuie la reducerea abandonului şcolar;
 • derularea de programe de promovare, management, marketing,  advertising, media buying, web design, strategie de produs, servicii de creație, DTP (Desktop Publishing), producție BTL (Below the Line – publicitate pe termen scurt pentru consumatori) şi producție video;
 • contribuirea la  promovarea spiritului de excelență în toate domeniile, să încurajeze schimbul de idei,
 • sustinerea  cunoașterii și participării civice, promovarea  valorilor democratice, inovațiile sociale și activitățile publice;

● dezvoltarea de parteneriate pentru atragerea si mobilizarea resurselor in scopul realizării obiectivelor declarate

● desfășurarea de campanii de informare și conștientizare cu privire la diverse probleme de interes general.

● achiziția, sistematizarea si transmiterea cunoștințelor științifice din domeniile de interes ale asociatiei prin organizarea de manifestări științifice (congrese, simpozioane, conferințe, mese rotunde), vizite de documentare, expoziții, cursuri de perfecționare si prin publicații periodice si neperiodice;

● elaborarea unui sistem de cooperare cu instituții guvernamentale, agenții, organisme private din statele membre ale Uniunii Europene cat si din statele nemembre pentru a asigura o cat mai buna colaborare intre aceste organisme;

● asigurarea bazei tehnico-materiale pentru desfășurarea activităților sale, atragerea de sponsori, implicarea in programe naționale, europene si internaționale in scopul obținerii unor fonduri necesare finanțării activității  si obiectivelor sale;

● desfășurarea de activități de asistenta, sprijin, îndrumare, consiliere etc., specifice domeniilor de activitate al Asociației;

● colaborarea cu fundații, organizații guvernamentale si neguvernamentale din tara si din străinătate in vederea îmbogățirii experienței Asociației si perfecționarea continua a activității acesteia;

Proiectele derulate, realizările, evenimentele organizate

 1. PROIECTUL  “MAGIA APEI INFORMATE”

Evenimenul lunar de informare si educare a inteligentei emotionale, inceput in februarie 2017, a continuat si in 2019, pe tot parcursul anului, prin realizarea a 12 evenimente.

S-a desfasurat cu cadre didactice si cu copii din  Scoala gimnaziala nr 58 Bucuresti, din Gradinita “Dumbrava minunata”Pipera, din Centrul Aurora, sector 2 Bucuresti, cu locuitori ai sectorului 2, cat si cu salariati ai companiilor din mediul de business privat din Bucuresti.

Mai multe informatii despre proiect, mai jos:

“MAGIA  APEI  INFORMATE”

Seria evenimentelor  “Magia apei informate”,  a inceput in ianuarie 2017 si s-a nascut din dorinta de a contribui la imbunatatirea calitativa a stilului de viata prin cresterea gradului de constientizare  a emotiilor si a energiilor interioare pe care le avem si armonizarea acestora cu mediul in care traim.

Suntem apa in proportie de peste 70%, iar emotiile ne afecteaza intr-un mod covarsitor viata si decziile in fiecare clipa.

Informatiile, modelele sau terapiile prezentate in cadrul evenimentelor lunare sunt de natura a ne schimba perspectiva asupra vietii si a aduce solutii de vindecare pentru trup, minte si suflet.

Dorim sa potentam resursele umane interioare, astfel incat sa scoatem la lumina autenticitatea individuala si originalitatea pe care o contine fiecare.

Ne adresam copiilor, elevilor si studentilor  pentru a-si constientiza si educa talentele si a le pune in practica. Ii invatam cum sa isi gestioneze emotiile negative si tiparele care ii autolimiteaza, crescand astfel sansele de a deveni adulti responsabili ce vor crea o lume armonioasa.

Pentru adulti, aducem in cadrul evenimentelor  informatii, practici, metode si terapii  prin care reducem stresul in viata de familie, in societate dar si la locul de munca. Sfaturile practice din domenii holistice sunt imbinate cu buna dispozitie si relaxarea la toate nivelurile.

Mediul de business, corpul de conducere al firmelor, unde eficienta si productivitatea sunt o necesitate, nu au decat de beneficiat prin participarea la evenimentele “Magia apei informate”. Vor descoperi practici pentru stimularea creativitatii individuale, cresterea gradului de colaborare intre angajati si departamente, dar si forme de destresare, de curatare emotionala, energetica si mentala a salariatilor, dar si a spatiilor in care isi desfsoara activitatea.

Cu alte cuvinte ne dorim sa aducem cat mai multe seminte de lumina si suflet in materie, in oameni si in mediu, prin informatiile si energia pozitiva ce curge din evenimentele “Magia apei informate”.

Daca doresti sa participi la acest gen de evenimente pentru a-ti prezenta activitatea te rugam sa ne lasi un mesaj.

Daca esti interesat sa prezentam evenimentul in cadrul firmei pe care o reprezinti, astepam propunerea ta in legatura cu tematica ce te interseaza, pentru a aduce un plus de valoare oamenilor si mediului din care faci parte.

Daca vrei sa sustii sub orice forma desfasurarea evenimentelor (prin voluntariat, idei, spatiu, materile, finante, timp sau alte resurse), iti multumim anticipat si te rugam sa ne scrii.

Din editiile initiale anterioare:

2. PROIECTUL “OLIMPIADELE  JURNALISTILOR”, inceput in 2013 de catre presedintele asociatiei a continuat in 2019 cu evenimente si jocuri sportive (demonstrative, motivationale si caritabile) sustinute in tara, cat si in strainatate (Republica Moldova)

Eveniment sportiv fotbal jurnalisti-avocati in scop caritabil – Stadionul Pitesti

Eveniment sportiv fotbal in scop caritabil jurnalisti-veterani fotbalRapid – Stadionul Rapid

Tenis players  – evenimente sportive tenis jurnalisti si tenis  copii iunie 2019

Olimpiada internationala a jurnalistilor (fotbal), sustinuta in Republica Moldova 2019

Din editiile initiale, anterioare, mai jos:

https://clubulmedia.ro/stiri/sport/romania-participa-la-olimpiada-internationala-media-din-tunisia/
https://clubulmedia.ro/stiri/sport/romania-in-finala-de-la-minifotbal-3-titluri-olimpice-pentru-jurnalisti/
https://clubulmedia.ro/stiri/life/romania-participa-si-la-campionatul-mondial-de-tenis-al-jurnalistilor/
https://clubulmedia.ro/stiri/life/a-inceput-olimpiada-internationala-media-din-muntenegru/
https://clubulmedia.ro/stiri/sport/victorie-a-jurnalistilor-inainte-de-plecarea-la-olimpiada-internationala-media/

3. In anul 2019 asociatia a creat si difuzat permanent continut informativ si de educare a cititorilor  in media online: peste 100 arvertoriale publicate in presa online. pe websiteuri de interes national (agerpress, wall street, communicate business, top tabu, romanianpost, totceeaceeste, clubulmedia, sportm, sportprofit, superprofit  etc)

PARTENERIATE cu:

Carpathian Springs – pentru sponsorizare evenimente cu apa Aqua Crapatica

TV Canal 33 – difuzare emisiune Business Philosophy

Trusturi de presa online din Romania (Agerpres, Wall Street etc) pentru difuzare campanii media

ASES – Asociatia Succes in Educatie si Sport – pentru material si suport tematic educativ si sportiv

Eurodeal – pentru suport educativ

Proiectele pentru anul 2020

Dezvoltarea de  materiale si proiecte  noi pe tema business, prin crearea website Businessphilosophy si emisiune TV dedicata mediului economic si de afaceri, in scopul promovarii valorilor romanesti in mediul de business, descoperirea si prezentarea catre public a  antreprenorilor romani de success din diverse domenii de activitate, modele pentru nisa lor de activitate.

Raportul financiar

Sponsorizările in valoare totala de 48000 ron obtinute pentru anul 2019 au fost folosite in scopul realizarii evenimentelor din cadrul proiectelor derulate (Magia apei informate si Olimpiadele jurnalistilor)

Prezenţa în presă

Evenimentele publice ale asociatiei derulate in anul 2019 au beneficiat de mediatizare directa in mediul online la nivel national. Atat pe websiteuri de profil (Agerpress, wall street, clubulmedia, totceeaceeste, sportm, revista success, superprofit, sportprofit, communicate business, top tabu etc), cat si in retelele de socializare. Au fost preluate si de alte agentii de presa sau tv.

——————————————————————————————————-

SUSTINE-NE!

Numele: Asociaţia Business Media Club

Codul de identificare fiscală: 38633611

Număr dosar Judecătorie: 27986/300/2017

Număr Registrul Asociaţiilor : 164/28.12.2017

Contul: RO60BTRLRONCRT0425304001, deschis la BANCA TRANSILVANIA

Directionati 20%

Vă invitam să fiţi susţinătorul nostru. Alegeţi să direcţionaţi 20% din impozitul pe profitul datorat statului către Asociaţia Business Media Club.

Codul Fiscal vă permite acest lucru, iar donaţia dumneavoastră nu vă costă nimic. Practic, sponsorizarea este suportată de către Stat, fiind scăzută direct din impozitul datorat. Astfel dumneavoastră puteţi decide ce vreţi să se realizeze cu o parte din banii datoraţi statului.

Speram să fim sprijiniţi în această campanie de strângere de fonduri, importantă pentru noi. Direcţionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră către Asociaţia Business Media Club, prin încheierea unui contract de sponsorizare.

Implicarea în PARTENERIATE alături de Asociaţia Business Media Club  aduce beneficii importante:

Vă diferenţiaţi de concurenţă şi întăriţi loiailitatea faţă de brand, prin asocierea emoţională a numelui/brand-ului dumneavoastră cu o cauză socială derulată în beneficiul activitatiilor derulate de Asociaţia Business Media Club;

Creaţi oportunităţi de comunicare şi PR, deoarece acţiunile de implicare socială se bucură de o mare vizibilitate în mass-media şi de deschidere din partea liderilor opiniei publice;

Vă asociaţi imaginea cu o organizaţie non-guvernamentală a cărei notorietate şi credibilitate sunt deja recunoscute.

Directionati 2%

Redirecţionezi 2% din impozitul pe venit către Asociaţia Business Media Club.

Precizări:

 1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.
 2. Dacă doreşti să sprijini şi mai mult cauza noastră, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi. Un voluntar va veni la sediul tău să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente.
 3. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru implementarea proiectelor propuse.

Donaţii

PayPal donate

Organizatiile non-profit functioneaza pe baza mai multor tipuri de donatii, care sa sustina activitatile intreprinse. 

Strangerea de fonduri este una dintre cele mai importante si dificile activitati desfasurate de un ONG, de aici rezultand si diversele tipuri de donatii:

Donatii in bani

Donatiile in bani reprezinta sumele oferite de un furnizor (institutii guvernamentale, companii private sau persoane fizice) unui ONG pentru a fi folosite exclusiv pentru anumite proiecte si programe (rareori sunt acordate fara un scop precis).

Donatiile oferite din bugetul de stat vin, de regula, cu anumite restrictii privind alocarea fondurilor in anumite zone si pentru beneficiari desemnati. Companiile private sponsorizeaza organizatiile non-profit si ca o consolidare a imaginii/reputatiei brandului.

Donatii in bunuri si obiecte

Donatiile in bunuri si obiecte sunt cadouri oferite in beneficiul functionarii unui ONG si pot consta in echipamente si piese de birotica, computere, mobilier, carti etc. De asemenea, un ONG poate primi in proprietate case, terenuri si alte bunuri prin mostenire, daca un filantrop consemneaza in testament acest lucru.

Donatii in timp

Voluntarii care activeaza intr-un ONG isi doneaza propriul timp prin implicarea neremunerata in activitatile organizatiei. La fel, colaboratorii externi si orice alta persoana care participa la proiectele unei asociatii non-profit face o astfel de donatie.

Evenimente de fundraising

O alta sursa de donatii pentru ONG sunt evenimentele organizate de membrii unui ONG pentru publicul larg, pentru strangere de fonduri. Poate fi vorba despre un concert, un targ de carte, un bal de caritate etc.

Vanzarea de produse sau servicii

Unele ONG-uri strang fonduri prin vanzarea unui produs sau serviciu, in numele unei cauze nobile. O alta optiune in acest caz este afilierea cu o companie si comercializarea bunurilor sub forma unui demers caritabil.

————————————————————————- 

CONTACT

Echipa Asociaţiei Business Media Club este formata din jurnaliști, specialişti în marketing și social media, business coaching, psihologie si terapii complementare, cu o mare experiență în presa scrisă, tv și online.

Presedinte: Chiriac Aurelian-Romeo

Telefon: +40 744525607

Vicepresedinte: Vladut Ileana  

Telefon: +40 722876801

Contacteaza-ne!

asociatiabusinessmediaclub@yahoo.com