Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

România, alături de naționala de fotbal a jurnaliștilor din Ucraina

Delegația ziariștilor din România a transmis un mesaj de sustinere pentru Ucraina, campioana ultimei editii a Turneului Internațional Media din Egipt.

(Foto cu naționala jurnaliștilor Ucrainieni, campioana ediției 2021  a Turneului Internațional Media din Egipt)Campioana en-titre Ucraina își anunțase prezenta și la editia din acest an a Turneului din Hurghada, dar nu a mai putut veni din cauza războiului declanșat de Rusia, așa cum am mai scris AICI.

Naționala de fotbal a jurnaliștilor români participă la cea de-a X-a ediție a Turneului Internațional Media din Egipt, care are loc la Marine Sports Club din Hurghada, în urma invitației primite de Clubul Media Business.

Alături de naționala de fotbal a jurnaliștilor români, care este sponsorizată de Aqua Carpatica, Clubul Media Business, Alexandrion Group și Insights România, în competiție se mai află selecționatele similare ale Egiptului, Armeniei și Republicii Modova.

(corespondență din Hurghada de la Romeo Chiriac)

English English Română Română