Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Ochelari de protecţie pentru laptop de la furnizori de top

Timpul pe care îl petrecem alături de dispozitivele noastre digitale creşte pe zi ce trece. Odată cu această tendinţă, un număr foarte mare de persoane se confruntă cu sindromul vederii computerizate. Acesta nu este deloc unul de neglijat, întrucât poate produce unele dintre cele mai grave consecinţe asupra sănătăţii ochilor noştri, şi nu numai.

Fii atent la semnele oboselii oculare

Printre principalele simptome pe care le resimt cei care au de-a face cu manifestarea acestui sindrom se numără senzaţia de ochi uscaţi şi iritaţi, durerile de cap, vederea neclară, înceţoşată, insomnia şi scăderea considerabilă a nivelului de productivitate. Disconfortul ocular creat de orele prelungite petrecute în faţa laptopului sau a telefonului nostru în lipsa unei protecţii pe măsură nu este pe placul nimănui. Cu toate acestea, există o soluţie pentru rezolvarea unei astfel de situaţii, cum ar fi ochelarii de protecţie pentru laptop. Aceştia sunt special concepuţi astfel încât să îi ajute pe cei care îi poartă să asigure protecţia optimă pentru ochii lor şi să reducă oboseala acestora.

Comandă de la Gunnar Optiks

Dacă vrei să achiziţionezi o pereche de ochelari pentru calculator de calitate înaltă, tot ce trebuie să faci este să vizualizezi gama diversificată disponibilă pe magazinul online Gunnar Optiks. Aici, vei putea găsi o varietate de ochelari de pc, în numeroase culori şi modele, astfel încât să poţi alegea perechea cât mai potrivită pentru tine.

Mai mult, acest producător de top în materie de ochelari pentru laptop, pune la dispoziţia clienţilor săi şi lentile de calitate, cu diverse capacităţi de reducere a luminii albastre emise de către orice tip de ecran, lumină artificială despre care se ştie deja faptul că este extrem de nocivă pentru ochii noştri. Aşadar, în funcţie de nevoile şi preferinţele tale, poţi opta pentru o lentilă Ambra, care blochează 65% din lumina albastră, pentru o lentilă Amber Max care respinge 98% lumina albastră, fie pentru o lentilă transparentă Clear, cu o capacitate de 35% de blocare a luminii artificiale.

English English Română Română