Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

O alegere delicioasa pentru Valentine’s Day

De la o persoana la alta, prioritatile sunt diferite, indiferent de aspectele la care am face referire. Astfel, in ceea ce priveste sarbatorile, oficiale si neoficiale, pentru multi cea mai importanta ar fi Valentine’s Day, adoptata ca si ziua indragostitilor la nivel mondial, ziua in care doua persoane, parteneri, soti, isi impartasesc sentimentele de dragoste pe care le au unul fata de celalalt.

Pe langa faptul ca reprezinta celebrarea iubirii, Valentine’s Day este si una dintre zilele in care ambii parteneri ofera si primesc cadouri astfel incat, cu aceasta ocazie, nu numai imaginatia barbatilor dar si cea a femeilor sunt puse la incercare. Trebuie gasit cadoul perfec pentru persoana iubita astfel ca pentru multi cautarile incep chiar si cu luni bune inainte. In timp ce unii cauta ceva specific, doar pentru partener, altii sunt in cautarea lucrurilor ce pot fi impartite de amandoi. Si ce poate fi mai bun decat mancarea, una dintre solutiile cu care un barbat poate ajunge usor la inima unei femei.

Pentru a obtine ceva pe placul oricui, pentru el sau pentru ea, si sa va puteti bucura impreuna de ceva delicios si special, puteti alege un tort in forma de inima. Diverse modele, extrem de frumoase si mai ales, gustoase, pot fi gasite la cofetaria Narcisa, la cele mai bune preturi. Indiferent de ocazie si de preferintele clientilor, fiecarei comenzi ii este acordata toata atentia necesara. Un astfel de tort poate fi realizat pentru orice ocazie si pentru orice persoana, atat copii cat si adulti, ingredientele fiind alese cu grija pentru a obtine cele mai frumoase ornamente si modele.

In ceea ce priveste torturile special create pentru zilele de Valentine’s Day sau Dragobete, pentru cei ce prefera varianta romaneasca sau chiar aleg sa le serbeze pe ambele, culoarea de baza este fara indoiala rosu. Fie ca este vorba despre imbracarea intregului tort, cu glazura sau a anumitor ornamente, texte sau mesaje, pot fi alese mai multe variante de culoare, astfel incat fiecare piesa componenta a tortului sa poata iesi in evidenta. Acestea pot fi realizate cu orice ingrediente ar dori clientii, precum ciocolata, frisca, vanilie, zahar ars, fructe si asa mai departe.

Cadourile sunt fara indoiala preferate de oricine. Indiferent de ocazie si de cat de extravagant sau simplu este acesta, cea mai importanta este intentia, dorinta unei persoane de a-i arata alteia aprecierea, ca ii este importanta si ca se gandeste la aceasta. Sunt foarte ok si cele pe care le putem pastra ca amintiri, prin care sa ne amintim mereu ce clipe frumoase din viata noastra insa exista si persoane care prefera mai mult sa se bucure de prezent, alaturi de persoanele iubite. Astfel, un tort special, pentru ziua indragostitilor, va fi un cadou mai mult decat potrivit.

Pentru ca poate fi realizat in orice dimensiune, un astfel de tort in forma de inima este perfect atat pentru ocazii unde participa doar doua sau cateva persoane precum si pentru ocazii la care participa un numar mai mare de persoane.