Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Inchirieri auto in Bucuresti pentru diverse ocazii

Atunci cand vrei sa vizitezi un oras vei gasii o multime de solutii de transport cu care te vei putea deplasa, ai oportunitati diversificate, mai mult decat atat vei descoperii multe locuri daca ai un mijloc de transport cu care sa te misti. Daca nu ai gasit inca optiunea potrivita pentru excursie, serviciile de inchirieri auto Bucuresti pot fi una dintre cele mai avantajoase alegeri daca stii cum sa le alegi si daca descoperi compania care iti ofera serviciile de cea mai buna calitate. Exista o multime de motive dar si de avantaje pentru care tot mai multi oameni opteaza pentru aceste servicii, aici vorbim de turisti si de persoanele din capitala nu doar de companiile care isi inchiriaza o masina pentru firma sau pentru transportul propriilor angajati in diverse locuri din tara in team building sau in anumite delegatii. Exista beneficii chiar si pentru cei care au o masina personala dar in anumite momente aceasta nu se potriveste cu nevoile de transport pe care le au sau atunci cand au nevoie de o masina de lux pentru un eveniment special care se desfasoara in viata lor. De asemenea trebuie sa stiti ca in ultimii ani legislatia obliga companiile care activeaza in domeniul asigurarilor auto sa le ofere clientilor plata pentru zilele de inchiriere a unei masini atat timp cat a lor se va afla la reparat, decontul acestor servicii va revenii companiei de rca a soferului care se face vinovat de accident. Exista o vasta flota pe care companiile de inchirieri auto o pun la dispozitia clientilor, veti descoperii modele care se vor incadra in orice nevoie de transport, de la masini din gama automata pana la modele din clasa celor manuale, masini de lux si o paleta diversificata de modele din gama compact, toate cat se poate de atractive prin serviciile de inchirieri auto Bucuresti pe care vi le pune la dispozitie Rent-a-car-otopeni.ro la ei vei gasii masina potrivita indiferent de motivul calatoriei, preturile sunt si ele cat se poate de avantajoase indiferent daca vei inchiria o masina pentru cateva zile sau pentru o perioada mai lunga. De asemenea in flota lor de masini veti gasii si modele care sa va ajute atunci cand aveti de gand sa va mutati in alt oras, aici vorbim de masini spatioase de transport, tot la ei o sa descoperiti si masini pentru grupurile mai mari de persoane, modele de 7 sau de 9 locuri.

Atunci cand doresti sa alegi masina potrivita dintr-un parc al unei agentii de inchirieri auto Bucuresti va trebuii sa iei in seama cateva aspecte care conteaza foarte mult, cum ar fi spatiul necesar pe care sa il aiba masina, portbagajul acesteia si nu in ultimul rand detaliile si caracteristicile ei, daca mergi la munte mai ales in perioada de iarna, probabil ca o masina din gama suv ar fi o alegere foarte buna, daca bugetul nu iti permite foarte mult, ai la dispozitie masinile din gama mca, acestea au preturi cat se poate de avantajoase. Masinile de dimensiuni mici sunt ideale pentru cei care calatoresc in oras, pe langa pretul mic pentru fiecare zi de inchiriere si garantie, vei mai avea si un consum scazut de carburant, iar in aglomeratia capitalei este un lucru cat se poate de important. Exista tot mai multe persoane care opteaza pentru aceste servicii pe care le pun la dispozitie companiile de inchirieri auto Bucuresti. Iata cateva motive care te pot determina sa alegi intotdeauna un serviciu de inchirieri auto din Bucuresti;

Servicii cat se poate de flexibile , agentile din acest domeniu de activitate unde concurenta intre ele este una destul de mare, pun la dispozitie servicii cat se poate de diversificate, unele va pot livra masina la adresa dumneavoastra sau in aeroport, altele nu va percep garantie pentru nici-o masina pe care o veti inchiria. Daca veti alege ofertele pe care vi le pun la dispozitie cei de la Rent-a-car-otopeni.ro veti beneficia de o flota diversificata de masini, preturile sunt si ele cat se poate de competitive, indiferent daca sunteti persoana fizica sau societate comerciala veti gasii masina de care aveti nevoie la un pret care poate fi negociat pentru perioadele mai lungi de timp. Masinile sunt disponibile in orice moment , chiar daca ai nevoie de un autoturism in aeroport sau la adresa ta din capitala, tot ce trebuie sa faci este sa ii contactezi, ai posibilitatea sa faci asta online sau te poti deplasa la sediul lor.

Asistenta – pe toata perioada cat se va desfasura contractl vei beneficia de asistenta non stop, in situatia in care masina se va defecta in maxim 5 ore aceasta va este inlocuita, in pret se vor regasii asigurarile atat cea obligatorie cat si asigurarea pentru bunuri si pentru persoane. Tarifele sunt cat se poate de atractive mai ales pentru clientii care opteaza pentru inchirierea unei masini pe o perioada mai lunga de timp. Daca veti ajunge tarziu in aeroport in afara orelor de program ale multor companii, la Rent-a-car-otopeni.ro vi se ofera serviciul de inchirieri auto in Bucuresti non stop si in Otopeni, masina se va preda in parcarea aeroportului nemaifiind necesar sa va deplasati la sediu pentru semnarea contractului.