Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

#focustogreenecolife – Zile dedicate Păsărilor şi Arborilor

Păsările şi habitatele lor sunt în pericol. Asadar, educatia verde este pentru noi toti o responsabilitate. “Nu vom salva tot ce ne-ar plăcea să salvăm, dar vom salva mai mult decât dacă n-am fi încercat deloc.” – Sir Peter Scott.

Cum 9 și 10 Mai sunt zile dedicate Păsărilor şi Arborilor, am ales sa ne intalnim cu cei mici pentru a ne continua informarea si actiunile de constientizare asupra mediului.

Luni, 9 mai 2022, organizam evenimentul „Taina verde a Păsărilor şi Arborilor” impreuna cu copiii Gradinitei nr. 23 din sectorul 2, Bucuresti.

Fie ca este vorba de excursii in natura, de expozitii de desene si fotografii cu tematica sau de recitaluri de versuri, de intruniri, simpozioane si conferinte, aceaste zile merita sa nu treaca neobservate.

„Desi actiunile noastre constiente pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj .

Ne dorim ca si tu sa fii mereu informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, de grija pentru reciclarea sustenabila si pastrarea curateniei elementelor ce sustin viata pe Pamant.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

English English Română Română