Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

De ce tot mai multi aleg mobilierul personalizat?

Pe langa personalizare, exista si alti factori care fac ca achizitia mobilei la comanda  sa merite. La mobilarea si decorarea unui mediu, obiectivele sunt diverse: sa aduca mai multa modernitate si rafinament, sa reinnoiasca, sa aiba mai multe dotari si sa adauge frumusete si functionalitate. Totul este facut pentru ca acel spatiu sa isi indeplineasca bine rolul, fiind in acelasi timp confortabil si frumos.

Si pentru a atinge toate aceste obiective, nu exista nimic mai bun ca piesele de mobilier personalizate. Cu alte cuvinte, mobila la comanda este ceea ce ne trebuie.Mobila la comanda este creata in functie de dorintele si nevoile clientilor si, prin urmare, creeaza o lume de noi posibilitati. Nu este de mirare ca tot mai multi oameni au optat pentru acest tip de solutie pentru locuinte, birouri si alte spatii.

Dar marele avantaj al planificarii este departe de a fi doar personalizarea. Exista multe beneficii care pot – si ar trebui – sa fie prezentate clientilor dumneavoastra atunci cand creati un proiect.

Enumeram cateva dintre ele:

Practicitate

In primul rand, a avea mobilier conceput pentru un mediu specific si pentru a raspunde unor nevoi specifice este foarte practic. Asta pentru ca totul se potriveste asa cum ar trebui, iar spatiul de stocare este creat exact pentru ceea ce iti doresti. Asadar, clientul poate avea piesa de care are nevoie, cu culorile si aspectul pe care si le-ar dori, dar si cu spatiul interior pe care si l-a imaginat.

Intr-o perioada in care multa lume a investit intr-un birou de acasa, caracterul practic nu poate lipsi si este o caracteristica extrem de importanta oferita de mobilierul la comanda. La urma urmei, nu toata lumea are suficient spatiu pentru a-si crea un birou si este necesar sa se adapteze si, desigur, sa inoveze.

Un alt mare beneficiu care vine cu mobilierul la comanda este utilizarea tehnologiei si a automatizarii pentru a face fiecare piesa si mai buna. Cu astfelde tehnologii, a devenit posibil sa se creeze canapele cu intrari si prize USB, difuzoare sau chiar dispozitive vocale. Televizoarele incorporate in dulapuri sau oglinzi fac, de asemenea, parte din toata aceasta inovatie. Pe langa usile si sertarele automatizate si iluminatul care aduce rafinament si caracter practic in viata de zi cu zi.

Ideea este tocmai de a oferi clientilor noi posibilitati de a le facilita rutina si de a gasi ceea ce au nevoie intr-o piesa de mobilier.

Pe langa frumusetea care se arata in fiecare detaliu – precum piese laminate, huse, manere, printre altele – si toata functionalitatea realizata prin depozitarea inteligenta, o alta facilitate atrage atentia in mobilierul la comanda: curatenia.

Datorita designului modern, mai plat, pe langa faptul ca face curatarea mult mai usoara la exterior, piesele cu usi si componente incorporate impiedica si praful sa stea pe loc. Un alt punct important care face toata diferenta in rutina. In cele din urma, mobilierul la comanda are un excelent raport calitate-pret. Multi oameni ajung sa lase deoparte aceste optiuni pentru ca cred ca au valori mai mari decat o piesa de mobilier gata facuta, de dimensiuni standard. Acest lucru nu este intotdeauna adevarat. Cand pui pe hartie toate avantajele pieselor realizate special pentru un proiect, costurile ajung sa fie echivalente sau chiar mai mici.

English English Română Română