Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Cum poate sistemul de monitorizare GPS sa ajute serviciile de ambulanta

Fiecare secunda este valoroasa pentru cei care gestioneaza serviciile de ambulanta, iar in caz de urgenta medicala, ambulanta dotata cu instrumente medicale esentiale joaca un rol imens, mai ales atunci cand pacientul se afla in locuri indepartate de serviciile medicale sau de asistenta medicala.

Serviciile de ambulanta pot fi vitale pentru o persoana care are probleme medicale, iar in cazul unei urgente nici macar o secunda nu poate sa fie risipita. Instalarea sistemelor de monitorizare GPS pe vehiculele de ambulanta poate sa fie de mare ajutor. Sistemele telematice urmaresc pozitia fiecarui vehiculul, iar managerii pot trimite cea mai apropiata ambulanta fata de locatia pacientului si ii ajuta pe soferi sa ajunga mai rapid la destinatie.

Mai departe va prezentam cateva motive esentiale care indica de ce un sistem de localizare flota auto  este esential pentru serviciile de ambulanta.

Localizare rapida pentru cea mai apropiata ambulanta

Cu utilizarea eficienta a unui tracker GPS, aveti posibilitatea sa identificati ambulanta care este cea mai aproape de locatia de criza si sa o trimiteti in cel mai scurt timp catre pacienti.

Urmarirea activitatii soferilor

Instaland sisteme de urmarie GPS in ambulante, veti putea urmari activitatile fiecarui sofer in parte, inclusiv viteza cu care pacientul este transportat la spital. De asemenea, sistemele telematice va ajuta sa determinati cea mai scurta ruta pana la destinatie (traseul care evita traficul intens, accidentele si blocajele rutiere).

In afara de aceaste avantaje, va puteti bucura de alte beneficii conexe, cum ar fi monitorizarea daca soferii urmeaza sau nu instructiunile furnizate de autoritati, examinarea rutelor alese de soferi pentru a ajunge la destinatii importante, daca soferii se concentreaza sau nu in mod adecvat asupra conducerii, daca soferii au facut sau nu pauze neautorizate.

Trimiterea datelor in timp real catre autoritatile spitalului

Datele obtinute in timp real din sistemul de urmarire GPS (date privind ora preconizata de sosire a unui pacient) ajuta autoritatile spitalului sa fie pregatite cu echipamentul sau medicamentele esentiale, iar pacientii pot avea parte de ingrijire instantanee si tratamente de salvare a vietii fara a pierde nici macar o secunda.

Reducerea cheltuielilor inutile

In mod obisnuit, utilizarea unui sistem de monitorizare GPS este o sulutie optima pentru serviciile de ambulanta, deoarece reduce cheltuielile inutile efectuate in timpul rularii flotelor.

Cu ajutorul unui sistem GPS de urmarire a vehiculelor, aveti posibilitatea sa urmariti si comportamentul soferilor, si sa monitorizati franarile si accelerarile bruste, mersul la relanti, furtul de combustibil si multe alte elemente importante. In consecinta, atunci cand alerta va fi transmisa autoritatilor medicale si soferilor, acestia vor putea circula cu prudenta. La randul sau, acest lucru reduce costurile inutile de intretinere a vehiculului si costurile pentru carburant.

Senzori pentru echipamente medicale

Sistemul modern de monitorizare al vehiculelor urmareste functionarea fiecarui echipament medical si identifica daunele asociate cu fiecare dintre acestea. Acest lucru ajuta autoritatile medicale sa repare rapid echipamentul medical, fara a crea un impediment in tratamentul pacientilor.

Mentinerea temperaturii recomandate pentru medicamente

Chiar si o variatie minora a temperaturii poate strica medicamentele, de aceea este imperativ sa se mentina temperatura recomandata. Care poate sa fie solutia? Prin activarea unui senzor de temperatura https://cargotrack.ro/produse-monitorizare-gps-senzor-temperatura/ pe trackerele GPS ale ambulantelor, veti putea primi notificari chiar daca exista o usoara variatie de temperatura si astfel evitati circumstantele neplacute.

De altfel, fiecare decizie a autoritatilor medicale are un rol crucial de jucat, mai ales atunci cand este vorba de viata unei persoane. In plus, sistemele de monitorizare GPS va permit sa luati decizii in cunostinta de cauza, oferind datele potrivite la momentul potrivit, spre deosebire de variantele bazate pe aproximari, aveti posibilitatea sa optimizati rutele in caz de urgenta, ceea ce duce la succesul serviciilor de ambulanta.