Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Aqua Carpatica, o nouă recunoaștere la nivel internațional. La AVPA Gourmet Product, Paris

Gustul excepțional al produselor AQUA Carpatica a primit o nouă recunoaștere la nivel internațional în cadrul AVPA Gourmet Product, Paris 2022.

Tot anul acesta, Aoua AQUA Carpatica la doză de 330 de ml a obținut premiul: ”Votat Produsul Anului®”. În categoria apă minerală, în cea de-a XIII-a ediție a competiției Votat Produsul Anului – Pentru Inovatie România,

„Premiul a fost desemnat în urma voturilor consumatorilor cărora le mulțumim pentru încredere și apreciere. Ne bucurăm să ne numărăm și în acest an printre câștigătorii acestei competiții. Unde cele mai importante criterii de selecţie sunt: inovaţia, atractivitatea și intenţia de cumpărare”. Se precizează în comunicat.


Votat Produsul Anului® este un concept internaţional care premiază produsele inovative, activând în prezent în 47 de ţări. Mai multe detalii pe www.produsulanului.com

(Foto – Facebook Aqua Carpatica)

English English Română Română