Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

#Apecurateasumate. Brāţara dorinţelor și dreptul de a fi om

Ziua Drepturilor Omului10 decembrie

Avem drepturi din nastere. Crestem si avem perspective diferite asupra vietii, care se tot schimba in timp. Constientizam insa doar ceea ce suntem pregatiti sa “vedem” la un moment dat.

Proiectul #apecurateasumate, sustinut de Aqua Carpatica, ne dezvaluie cum sa ne cunoastem si sa ne gestionam mai bine emotiile, apele interioare.

Evenimentul lunii decembrie te invita sa te informezi si sa dai dovada de comunicare si deschidere. Sa afli mai multe despre cum se vad emotiile, caci drepturile omului sunt valabile pentru fiecare individ in parte!

Echipa Totceeaceeste s-a intalnit astazi, 9 decembrie, cu elevii Şcolii Gimnaziale Petre Ghelmez, din Bucuresti, pentru a ne reaminti drepturile de care ne bucuram fiecare, in aceasta diversitate.

Copiii de la clasa a III-a B au aflat cum ne putem imbunatati comunicarea, astfel incat sa devina mai clara si mai fluida. Cum ne transmitem opiniile personale, fara a atinge demnitatea, ori a ingradi libertatea de exprimare a celorlalti.

Ne-am pus dorinte, am desenat si am confectionat impreuna “Bratara dorintelor”. Desi avem culori, cat si nuante diferite, pe toţi ne defineşte marea calitate de a fi oameni, cu emotii, dorinte si nevoi personale.

Hrăneşte-ţi mintea ȋntr-un mod conştient şi fii tolerant faţă de diversitatea lumii!

Ziua Drepturilor Omului este aniversata in fiecare an pe 10 decembrie. Organizatia Natiunilor Unite a adoptat, in 1948, Declaratia Universala a Drepturilor Omului, un document-reper prin care sunt proclamate drepturile inalienabile pe care fiecare om le are ca fiinta umana, indiferent de rasa, culoare, religie, sex, limba, apartenenta politica sau de alta natura, origine sau statut social.

Tema anului 2022 este “Demnitate, libertate și dreptate pentru toți.

Actiunile noastre pot fi modeste, dar acestea sunt asumate si menite sa transmita un mesaj: “Hraneste-ti mintea intr-un mod constient si fii deschis fata de diversitatea lumii!”

Evenimentul lunar “Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro) in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro).