Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Alege pentru Dragobete 2021 o seară ReciCreativă “Focus to Green-Eco-Life”

Va invitam la evenimentul “Focus to Green-Eco-Life”,  susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

Anul acesta venim mai devreme in intampinarea Martisorului. Vrem sa fie gata in ajun de Dragobete, pe 23 februarie.

Alatura-te si tu, pentru ca vom mesteri impreuna mici atentii simbolice in culori, forme si materiale ce pot fi reciclate intr-un mod creativ. Fie ele din lemn, hartie, sticla, metal sau din plastic, adu cu tine materialele de care nu mai ai nevoie, pentru a le da o noua viata.

Ne punem imaginatia la treaba si cream cadouri pentru a bucura sufletele domnisoarelor si doamnelor de langa noi. De asemenea, vei avea ocazia sa afli notiuni de baza despre teoria reciclarii creative si a materialelor ecologice, cat si metode specifice de utilizare a materialelor reciclabile.

„ReciCreativ de Dragobete”

Marti, 23 februarie 2021, de la orele 17:00, in sectorul 3 din Bucuresti, la Centrul Holistic Soma.

Cei care vor opta pentru aceasta varianta de seara ReciCreativa eco, vor primi la pachet si apa Aqua Carpatica, pentru o hidratare corecta.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).