Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Ai nevoie de muncitori temporari? Descoperă 4 beneficii oferite de o agenție de recrutare

Angajații temporari sunt muncitori contractați care prestează la un loc de muncă pentru o perioadă de timp determinată. Aceștia poate fi direct angajați de compania ta sau poat fi recrutați cu ajutorul unei agenții care să facă legătura muncitorilor cu societatea ta. Din ce în ce mai multe business-uri apelează la serviciile unei agenții de recrutare datorită numeroaselor beneficii oferite de acestea. Dacă îți dorești să aflii care sunt motivele pentru care e indicat să apelezi la o agenție de recrutare pentru a găsi oameni potriviți cu nevoile business-ului tău, citește în continuare acest articol

TOP 4 motive pentru care să apelezi la o agenție de recrutare

Formare

Atunci când ai nevoie de muncitori temporari rapid pentru un proiect cu siguranță nu îți dorești să pierzi timp cu procesul de recrutare. Astfel te vei putea ocupa mult mai mult de alte aspecte ce țin de afacerea ta, în timp ce apelezi la serviciile oferite de Humansource.ro care să te ajute să reduci costurile și timpul de angajare al oamenilor potriviți.

Angajare

Apelând la agenții de recrutare de personal scapi de toate costurile administrative și faci economii mari în cazul în care vă fi vorba de o detașare transnațională a personalului. În plus, găsești rapid oamenii potriviți. Dacă ai o cerere mare pentru produsele sau serviciile tale sau vrei să angajezi personal temporar pentru munca sezonieră, în acest caz înseamnă că ai nevoie de o firmă care să găsească personal calificat pentru o perioadă scurtă de timp.

Concediu

Uneori, oamenii angajați în afacerea ta trebuie să își ia concediu și nu ai un alt angajat care să ocupe postul pe perioada respectivă. Fiindcă nu poți înlocui angajatul, e necesar să recrutezi pe cineva care să ocupe postul temporar. Când angajatul se întoarce din concediu, se finalizează și contractul pentru postul temporar.

Sezonier

Unele afaceri se deschid doar în anumite perioade din an sau funcționează doar în anumite circumstanțe. Magazinele care vând articole specifice pentru sărbători sau pentru vacanță se încadrează în aceasta categorie. 

Oricare ar fi motivul pentru care ai nevoie de leasing de personal, echipa de recrutare Humansource.ro este gata să îți ofere servicii de calitate la prețuri pentru toate buzunarele. Găsește-ți echipa de angajați calificați în timp rapid și scapă de grijile birocrației și ale procesului de recrutare.

Sursa foto: pexels.com