Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

5 Lucruri de care sa tii cont cand cumperi brazi artificiali de Craciun

Nu exista nimic care sa te aduca mai usor in starea de spirit festiva ca un brad artificial de Craciun. Sa-l asezi in living si sa-l decorezi este un ritual ce reuneste intreaga familie si marcheaza inceputul sezonului sarbatorilor de iarna. Impodobirea bradului este o amintire pe care multi oameni o pretuiesc inca din copilarie.

Pentru firme si companii, un pom artificial de Craciun este un element care poate seta tonul pentru sfarsitul de an. Ii poate face mai fericiti pe clienti si pe angajati, care isi vor aduce aminte involuntar de propria copilarie si tot ce asociaza cu perioada calda a Craciunului.

Chiar daca brazii naturali au fost pana de curand optiunea standard pentru romani, iesirea in frig si alegerea unui brad din piata pare mai putin placuta acum. Gestionarea caderii acelor, care parea ca merita atunci cand eram copii, devine o problema pe care ai vrea sa o eviti. Un brad artificial de Craciun devine o optiune mult mai interesanta.

Brazii artificiali ne fac viata mai usoara, pentru ca nu au nevoie de intretinere, udare, curatarea frecventa a acelor de pe podea, mocheta, covoare.

Pentru ca acum exista o gama larga de brazi artificiali de Craciun, iata cateva aspecte de avut in vedere atunci cand il selectati pe cel potrivit pentru acasa.

1. Dimensiunea potrivita pentru un brad artificial de Craciun

Brazii artificiali vin in toate dimensiunile posibile, de la braduti mici de circa 60 cm pana la brazi somptuosi de 3 m. Atunci cand alegeti brazi artificiali de Craciun, luati in considerare spatiul de care dispuneti. Masurarea spatiului este o necesitate inainte de a comanda online un brad artificial. Cadrul este la fel de important. Un brad mai mare este dificil de mutat, depozitat si gestionat. De asemenea, montarea si impodobirea vor necesita mai mult timp. Desigur, daca aveti spatiul necesar, s-ar putea sa merite toate aceste lucruri.

2. Forma potrivita

Asta este mai degraba o consideratie estetica decat una practica. Majoritatea brazilor artificiali incearca sa imite un brad natural ca forma si aspect. Cei mai frumosi brazi artificiali pe care ii puteti cumpara sunt cei de lux, cu ace tridimensionale, din PE sau compozitie amestecata PE + PVC. Brazii de lux din PE au in special acele mult mai rezistente, elastice si ferme, iar asta inseamna o durata de utilizare de pana la 20 de ani, ceea ce este foarte mult. Chiar daca sunt mai scumpi in comparatie cu brazii artificiali din PVC, brazii de lux din PE reprezinta o investitie inteligenta pe termen lung. Royal Super Lux, Nabraska, Jersey, Trident, Imperial, Aspen – iata doar cateva variante de brazi artificiali de calitate.

3. Pom artificial de Craciun pre-decorat: varfuri ninse, conuri, fibra optica

Unii brazi artificiali vin deja pre-decorati cu varfuri ninse, conuri de brad prinse de ramurele sau fibra optica. Acestia prezinta avantajul ca pot fi folositi direct asa pentru un aspect minimal sau pot fi foarte usor decorati cu beteala, globuri, ghirlande, stelute etc.

4. Tipul acelor de brad

In general pot fi simple din PVC, 2D sau 3D. Cele mai frumoase si rezistente ace de brad sunt cele fabricate din PE, tridimensionale. Acestea sunt foarte asemanatoare cu acele naturale de brad, sunt mai ferme, mai realiste si mai rezistente in timp (isi vor pastra aspectul plin, viguros timp de multi ani, chiar daca vor trece prin mai multe operatiuni despachetare – montare- impodobire – despodobire – depozitare).

5. Cel mai bun material

Brazii artificiali, in special acele, sunt fabricati de obicei din doua materiale importante: PVC si PE (polietilena). Fiecare din aceste doua materiale are beneficii si alegerea va depinde de ceea ce cautati.

De exemplu, culoarea brazilor din PVC nu va disparea si va ramane permanent verde. PVC-ul este de asemenea rezistent la foc, ceea ce inseamna ca este mai sigur decat un brad natural. Cu toate acestea, acele din PVC sunt de obicei prinse cablat pe ramuri, ceea ce le face sa para mai “artificiale”.

In schimb, brazii de lux din PE vor avea ace incorporate, 3D, pline, mult mai realiste. Acest aspect sculptat le da un aer mai autentic. Daca vreti un brad artificial de cea mai buna calitate, cat mai realist, atunci alegeti unul din PE.

Sunt de asemenea brazi artificiali fabricati atat din PVC, cat si din PE, pentru un aspect mai variat si pret mai accesibil.

Alegeti cel mai potrivit pom artificial de Craciun care se potriveste cel mai bine spatiului, cerintelor si nevoilor dumneavoastra. Tineti cont de aspectele enumerate mai sus si sunteti cu un pas mai aproape de cel mai frumos brad artificial de Craciun.