Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Vrei un nou decor in casa? Foloseste baghete decorative din polistiren

Ingrijirea finisajului unei lucrari este esentiala pentru a obtine un aspect frumos care sa fie aliniat cu obiectivul dorit. In plus, este necesar sa se ia in considerare necesitatea de a incorpora elemente care fac spatiul potrivit, cum ar fi baghete polistiren. Aceasta optiune garanteaza un aspect interesant camerei si are alte avantaje.

Stim deja ca polistirenul este un material extrem de versatil, dar, desi este bine cunoscut pentru calitatile sale de ambalare in sectoarele alimentare si de transport, ce zici de beneficiile utilizarii polistirenului pentru amenajarea interioara?

Cum poate fi folosit polistirenul pentru amenajarea interioara?

Nu ne referim aici la polistirenul folosit ca izolatie in cavitatile peretilor sau ca panouri plate de tavan. Exista moduri inovatoare in care materialul reciclabil poate fi fabricat pentru a crea aplicatii de decor si anume baghete polistiren.

Polistirenul este foarte adaptabil

Polistirenul poate fi fabricat la orice dimensiune si forma necesara, ofera volum mare si este usor de modelat pentru a se potrivi contururilor neobisnuite. Este usor si substantial, rezistand astfel presiunii obiectelor care poarta greutati.

Industria constructiilor si acum sectorul de amenajari interioare utilizeaza baghete polistiren pentru a crea un nou decor in casa.

Care sunt cateva din avantajele polistirenului?

Izoleaza

Daca esti in cautarea unui izolator impotriva temperaturii si a zgomotului, polistirenul este cel mai bun material. Este un izolator natural. Poti folosi baghete polistiren pentru decorarea peretilor. Poate mentine temperatura camerei si nu permite aerului incalzit sau racit sa iasa. Astazi, multi designeri de interior prefera decorarea peretilor cu baghete polistiren.

Instalare usoara

Unul dintre punctele principale pentru bagheta polistiren este ca instalarea sa este foarte simpla. Pe langa faptul ca nu consuma timp, poate fi realizat fara a fi nevoie de instrumente complexe. Drept urmare, munca este mai productiva si cei care renoveaza singuri nu vor intampina probleme.

Produs reciclabil

Un alt aspect pozitiv este ca polistirenul este reutilizabil. Asadar, nu numai ca este un articol realizat din material reutilizat, ci poate fi folosit si in viitor. Vorbim despre o optiune excelenta de finisare durabila.

Se curata usor

In plus, acest material are o conservare simplificata, deoarece este usor de curatat. Doar folosirea unei carpe umede este suficienta pentru a pastra aspectul intotdeauna frumos.

Este durabil

Pentru a face lucrurile si mai bune, o bagheta polistiren are o rentabilitate excelenta. Deoarece este, are o durata indelungata. In acest fel, nu va trebui sa le inlocuiesti prea curand.

Suprafete de montaj versatile

Deoarece o bagheta polistiren este instalata folosind un adeziv special, aceasta pot fi montata cu succes pe o multime de suprafete diferite, inclusiv beton, lemn, caramida, marmura, tigla, vinil, otel, granit si plastic.

Usor de vopsit

O bagheta polistiren are suprafata neteda, alba, care se imbina exceptional de bine cu tavanele albe. Pentru a le vopsi, tot ce trebuie sa facu este sa aplicati un singur strat de vopsea. Acest lucru este mult mai rapid si mai usor pentru a-ti decora casa.

Varietate in design

Vei gasi baghete polistiren intr-o mare varietate de modele si stiluri, asa ca exista ceva care sa se potriveasca cerintelor tale – de la traditional la contemporan.