Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Vrei să economisești de fiecare dată când faci cumpărături? Cu discount.ro este foarte simplu!

Deși comerțul online începuse să ia avânt în ultimii 5 ani, perioada pandemiei a dus la creșterea bruscă a notorietății acestuia. Din ce în ce mai mulți consumatori preferă să apeleze la ajutorul magazinelor online datorită accesului rapid la milioane de produse, livrării la domiciliu și multiplelor oferte speciale. Să nu mai vorbim despre numeroasele oferte speciale și reduceri.

Cu discount.ro economisești la fiecare achizitie

Un alt avantaj al cumpărăturilor online este că poți beneficia de reduceri! Cum? Este foarte simplu! Accesează platforma discount.ro, locul unde găsești cele mai tentante reduceri la unele dintre cele mai accesate magazine.  Fie că trebuie să te încadrezi într-un anumit buget, fie că vrei să economisești atunci când faci cumpărături, aici vei descoperi coduri de reducere și oferte care vin în sprijinul tău.

Nu mai pierzi timp încercând să descoperi promoțiile fiecărui magazin

Timpul reprezintă o resursă prețioasă într-o lume în care totul se desfășoară din ce în ce mai rapid. Platforma discount.ro te ajută să economisești timp deoarece listează, într-un singur loc toate ofertele magazinelor din spațiul virtual. Alegi categoria dorită și găsești retailerii care îți oferă reduceri la produsele pe care dorești să le achiziționezi.

În final, având în vedere că timpul înseamnă bani, este o altă economie pe care o faci. Vei putea folosi timpul astfel obținut lucrând sau bucurându-te de cei dragi.

3 tipuri de reduceri ce vin în sprijinul tău

Pe platformă vei găsi 3 tipuri de reduceri care îți vor face și mai plăcută experiența de cumpărare:

  • Reduceri sub formă procentuaĺă – acestea îți vor scădea un procent din comandă, procent ce poate ajunge chiar și la 50%.  Este de menționat faptul că se aplică doar asupra costului produselor, nu și asupra celui aferent transportului.
  • Reduceri fixe – sunt reduceri care îți oferă o sumă fixă în momentul achiziției (de exemplu, 50 de lei la orice achiziție. Există situații în care această reducere este condiționată de o achiziție minimă.
  • Transport gratuit – este o facilitate ce se oferă în cazul în care coșul tău de cumpărături are o valoare minimă (de exemplu, elefant.ro oferă transport gratuit la comenzi de minim 139 lei).

Iar ca totul să fie și mai simplu, poți folosi extensia discount.ro:

  • instalezi extensia Discount.ro în browserul tău pe Chrome, Safari, Edge sau Firefox – durează doar câteva secunde.
  • Adaugi produsele dorite în coș, iar extensia te anunță prin notificări dacă există reduceri.
  • În final, pe pagină de finalizare a comenzii, aplici codurile și te bucuri de cele mai mici prețuri din piață.

Este simplu să economisești atunci când alegi să cumperi inteligent, folosind instrumentele puse la dispoziție de discount.ro.