Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Vrei sa achizitionezi un stivuitor electric? Noi te ajutam!

Atunci cand vrei sa achizitionezi un stivuitor electric trebuie sa te asiguri ca ai luat in calcul toate optiunile pentru a fii sigur ca iei decizia corecta. Exista multe stiluri, forme si dimensiuni diferite de stivuitoare electrice astfel incat sa gasesti ceea ce iti doresti.

Ce sunt stivuitoarele electrice?

Stivuitoarele electrice au multe avantaje fata de omologii lor. In viitor, stivuitoarele electrice vor depasi probabil toate stivuitoarele pe combustibili fosili.

Motivele cheie pentru care sa alegi stivuitoare electrice in locul celor traditionale sunt:

 • Fara emisii de evacuare
 • Mai silentioase decat alte tipuri de stivuitoare
 • Nu necesita depozitarea exterioara a rezervoarelor
 • Intretinere minima in comparatie cu alte tipuri de stivuitoare
 • Costul total de proprietate mai mic in comparatie cu alte tipuri de stivuitoare
 • Centrul de greutate scazut
 • Mai putine lichide reziduale in comparatie cu alte tipuri de stivuitoare

Cum sa conduci un stivuitor electric?

Spre deosebire de stivuitoarele traditionale, cele electrice au doar o pedala de acceleratie si o pedala de frana si nu au pedala de ambreiaj, ceea ce le face mai usor de manevrat. Un sofer de stivuitor electric nu trebuie sa tureze motorul pentru o ridicare rapida.

Absenta ambreiajului reduce oboseala soferului si un stivuitor electric permite, de asemenea, accelerarea si franarea mai lina. Cu mai putine comenzi ale stivuitoarelor electrice, soferii se pot concentra mai mult pe sarcina si obiectiv.

Care sunt avantajele unui stivuitor electric?

Durata de viata a bateriei este unul dintre cele mai mari avantaje ale stivuitoarelor electrice fata de stivuitoarele pe combustibil – dar nu este singurul avantaj. Pe langa o durata lunga de viata a bateriei, stivuitoarele electrice sunt versatile. De asemenea, sunt bune pentru mediu, deoarece nu produc emisii nocive.

In plus, stivuitoarele electrice sunt mai silentioase decat cele traditionale. Claxoanele de avertizare si semnalele de rezerva pot fi adesea auzite mai clar de la un stivuitor electric, spre deosebire de unul pe gaz.

Alte beneficii ale stivuitoarelor electrice includ:

 • Neavand rezervor de combustibil sunt reduse sansele de incendiu
 • Dimensiunile mai mici le fac mai usor de manevrat
 • Vizibilitate mai buna
 • Intretinere minima
 • Mai putine defectiuni
 • Durata de viata mai lunga

Functiile operationale ale stivuitoarelor electrice au o serie de puncte pozitive, inclusiv:

 • Durata lunga de viata a bateriei: durata de viata a bateriei a unui stivuitor electric ar trebui sa dureze pana la cinci ani, atata timp cat sunt respectate practicile adecvate de incarcare a bateriei.
 • Costuri reduse de intretinere: Deoarece stivuitoarele electrice functioneaza exclusiv cu o baterie industriala, acestea au costuri suplimentare putine sau deloc pentru inlocuirea pieselor.
 • Usor de manevrat: Greutatea bateriei unui stivuitor electric actioneaza ca o contrabalansare constanta la dimensiunea compacta a stivuitorului, oferind o manevrabilitate superioara. Tot ceea ce este necesar pentru a conduce stivuitorul este o pedala de acceleratie si frana. Deoarece nu este nevoie sa se tureze motorul, stivuitoarele electrice sunt silentioase atunci cand sunt pornite, creand perturbari de zgomot minime pentru alte operatiuni din depozit.

Sunt stivuitoarele electrice mai eficiente decat stivuitoarele pe combustibil?

Cand cantaresti beneficiile stivuitorului electric fata de cel pe combustibil, este important sa ai in vedere eficienta. Stivuitoarele electrice tind sa fie mai eficiente decat stivuitoarele pe combustibil. Iata de ce:

 • Performanta: Un stivuitor electric are o tehnologie superioara de franare si poate porni pe o raza mai mica decat cele pe combustibil. Stivuitoarele electrice dispun, de asemenea, de tehnologie avansata a anvelopelor, ceea ce le face mai usor de controlat.
 • Cost: Un stivuitor standard pe combustibil poate costa de trei pana la cinci ori mai mult decat un stivuitor electric. Stivuitoarele electrice necesita, de asemenea, mai putine ajustari decat cele pe combustibil. In plus, au de obicei mai putine piese de motor si costuri de intretinere mai mici in comparatie cu omoloagele sale.
 • Baterie: Bateriile stivuitoarelor electrice pot fi de obicei reincarcate, ceea ce ajuta la reducerea depozitului de deseuri. Stivuitoarele electrice sunt cea mai ecologica optiune, deoarece functioneaza cu o baterie industriala. Lipsa monoxidului de carbon si a altor emisii chimice ofera conditii de lucru mai sigure pentru sanatatea angajatului.
 • Siguranta: Stivuitoarele electrice ofera un avantaj de siguranta fata de stivuitoarele care sunt pe combustibil.

Gama vasta de stivuitoare electrice disponibila astazi face mai usor ca niciodata pentru o companie sa achizitioneze uneltele potrivite pentru locul de munca. Daca esti interesat de un stivuitor electric, este important sa intelegi beneficiile acestuia astfel incat sa poti face cea mai buna alegere pentru compania ta. Esti pregatit sa cumperi un stivuitor electric? La noi gasesti o varietate de marci, modele si preturi pentru a se potrivi cerintelor unice ale proiectului si nevoilor bugetare ale companiei tale. Echipa noastra de experti te poate ajuta sa intelegi optiunile si sa gasesti stivuitorul potrivit pentru tine.