Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Vezi aici cum a petrecut djConte de Sfinții Petre și Pavel

A fost mare sărbătoare în familia lui djConte! Simpaticul dj a organizat o petrecere surpriză pentru ziua de nume a unor prieteni foarte apropiați. V-ați convins deja că djConte este un dj simpatic, însă ultima acțiune a artistului vă va lăsa cu gura căscată.

În timpul liber, djConte pe numele lui real Marius Gavrilă este un familist convins și un prieten pe care te poți baza în orice moment. Nu trece nicio zi fără ca Marius să arate celor din jurul lui cât de mult îi prețuiește. Așa a făcut și de ziua Sfinților Petru și Pavel, când simpaticul dj a organizat o petrecere pe cinste pentru câțiva prieteni care poară numele Sfinților.

Petrecerea a fost organizată ca la carte: bucate alese, momente artistice atât pentru adulți, cât și pentru copii, cadouri de lux. Acestea au fost doar o parte din ingredientele unei petreceri pe cinste. Muzica? Normal că simpaticul dj nu a putut sta deoparte de pupitrul de muncă. De cum au venit invitații, în boxe s-a auzit muzica anilor ’80-’90, muzică pe care sărbătoriții acestei zilei o adoră.