Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

TREI lucruri pe care trebuie sa le faci pentru tine: iubeste-te mai mult incepand chiar de azi

Iubirea fata de propria persoana nu este doar un concept pompos pe care au ocazia sa il descopere doar cativa norocosi precum celebritatile, persoanele cu un statut social important sau modelele perfecte din mediul online. Iubirea de sine este cat se poate de reala si oricine se poate bucura de beneficiile acesteia. Mai mult, orice persoana poate ajunge sa se iubeasca pe sine, iar acest lucru nu poate aduce decat lucruri minunate si pozitive.

 Ritmul de viata alert din ziua de astazi te poate face deseori sa uiti de tine, sa te neglijezi sau sa pui alte lucruri mai presus de bunastarea ta. Din pacate, acest lucru nu te va ajuta pe termen lung. In schimb, vei gasi nenumarate avantaje daca incepi sa faci lucruri cu dragoste pentru tine, sa te tratezi cu bunatate, respect si intelegere si sa ai grija de tine.

 Descopera cele 3 lucruri pe care trebuie sa le faci pentru tine

Practica recunostinta

 Poate te gandesti deseori la lucrurile pe care ti le doresti. Fiecare om are propriile visuri si dorinte, in functie de ceea ce are la momentul respectiv, dar si de personalitatea sa. Chiar daca pare un cliseu, nimeni din lume nu are exact tot ce isi doreste. Cei mai bogati oameni din lume au in continuare doleante, visuri si obiective, precum au si cei mai putin bogati.

 Desi este normal sa iti doresti mereu cateva ceva pentru prezentul si viitorul tau, nu uita sa practici recunostinta. Nu uita lucrurile pentru care ai recunostinta in suflet si foloseste un jurnal pentru a nota cateva exemple cel putin o data pe saptamana. 

Acorda-ti pauze

 Orice om are nevoie de pauze, iar sa ai pauze dese nu este un lucru rau. Arata-ti grija si respect prin decizia de a lua o pauza ori de cate ori simti nevoia. Poate iti doresti o seara in care sa te uiti la serialul preferat, o zi de plimbare in parc sau o baie lunga la sfarsit de weekend. Acorda-ti timp pentru a-ti reincarca bateriile si nu te simti vinovata pentru asta. 

Gandeste-te mai mult la tine si mai putin la parerea celorlalti

 Iubirea de sine inseamna un focus mai mare pe cine esti tu si ceea ce simti si iti doresti si un focus foarte mic pe ceea ce cred sau spun cei din jur. Invata sa renunti incetul cu incetul la prejudecatile si parerile pe care oamenii din jurul tau le emit. Fa-ti curajul sa iti traiesti viata asa cum vrei, de la job si pana la locuinta. Spre exemplu, daca ti-ai dori sa devii model de videochat, insa te temi de ce vor spune ceilalti, acum este momentul sa incerci macar sa descoperi aceasta meserie. Desigur, este important sa pornesti la drum cu o echipa de profesionisti alaturi, precum Kendrastudio.ro: alege acest studio de videochat daca vrei sa te asiguri ca lucrezi impreuna cu cei mai buni.

 Iubirea fata de tine nu trebuie sa fie doar un moment de rasfat, ci o constanta in viata ta. Inspira-te din ideile de mai sus pentru a avea mai multe grija de tine si a trai in echilibru.  

Sursa foto: Pexels.com