Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Top 5 pensule pentru machiaj must-have pentru trusa ta

Chiar dacă ești o persoană începătoare sau profesionistă, trebuie să ai aceste tipuri de pensule machiaj! Alese cu atenţie şi folosite corespunzător, ele îi pot fi de mare ajutor unei femei în realizarea machiajului, indiferent că este vorba despre un machiaj de zi sau unul mai complex, de seară.

Pensulele de machiaj garantează aplicarea mult mai precisă şi mai uniformă a produselor cosmetice, fie că este vorba despre fard de pleoape, blush sau fond de ten, dar ajută şi la economisirea lor. Mai mult, machiajul va fi mult mai rezistent dacă este aplicat cu pensulele potrivite.

Dar care sunt acele modele de bază, care nu trebuie sa lipsească din trusa ta, indiferent de nivelul la care ai ajuns să machiezi?

Pensula pentru aplicarea fondului de ten

Este o pensulă cu peri sintetici şi poate fi plată sau circulară. Pentru o rezistență îndelungată a fondului de de ten şi pentru o aplicare cât mai naturală, perii trebuie să fie de calitate superioară. Îți oferim un pont: mulți makeup artişti preferă peria circulară pentru că oferă o finisare mai bună a fondului de ten, pe care îl aplici prin tapotare, în straturi subțiri, pentru a nu încărca prea mult tenul. Tot cu această pensula poți aplica și primerul.

Pensula pentru pudră

Pentru aplicarea pudrei ai nevoie de o pensulă stufoasă (de obicei, cea mai mare din set). Cu cât este mai densă peria, cu atât mai bună va fi acoperirea. Dacă vrei doar să fixezi machiajul cu puţină pudră, alege una mai lejeră. Tips and tricks: folosește-o și dacă vrei să îndepărtezi excesul de fard de obraz sau dacă vrei să blenduiești bronzer-ul cu blush-ul. Orice alegere vei face, ţine cont de un singur lucru: să fie din fire naturale și moi!

Pensula pentru blush

Pentru unii make-up artiști, această pensulă pentru machiaj este una dintre cele mai importante! Ea poate fi folosită în dublu scop: conturare şi aplicarea fardului de obraz.

Pensula evantai sau pentru aplicarea iluminatorului

Deși multe persoane spun Pas! acestui model, nu o evita! Te asigurăm că îţi va deveni indispensabilă. Are multiple întrebuinţări, precum aplicarea iluminatorului, acoperirea cu pudră a zonei ochilor și îndepărtarea ei după finalizarea machiajului.

Pensula de blending – pentru estomparea fardurilor

Dacă te machiezi destul de des la nivelul ochilor, atunci este cea mai importantă pensulă de makeup. Se foloseşte pentru aplicarea culorii de tranziție, acea umbră care face trecerea între culoarea de pe pleoapă şi cea de pe arcadă, dar şi pentru amestecarea culorilor pe pleoapă și pentru crearea unui look cât mai armonios. Îți recomandăm pensulele de machiaj din păr de capră și cele din păr natural de veveriță.

Acum, că am stabilit ce modele de pensule NU trebuie să lipseasca din trusa personală, chiar dacă te machiezi simplu, poți intra pe site-ul nostru și să vizualizezi seturile de pensule, apoi să îl alegi pe cel potrivit nevoilor tale!