Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Tarja Turunen în Bucuresti

Tarja Turunen filmează la București un DVD cu cea mai mare producție rock a ei de până acum:”360 Degrees. The very best of Tarja”, care este susținută de Aqua Carpatica.

Regina muzicii simfonice rock revine în România pe 23 ianuarie pentru a oferi publicului o noapte memorabilă, în care va interpreta alături de 17 muzicieni toate hiturile care au făcut-o celebră.

Tarja va prezenta un concept ce se va desfășura exclusiv la București, pe scena Circului Metropolitan: o viziune 360 de grade, susținută de proiecții special gândite să le ofere spectatorilor o experiență muzicală intimă la superlativ. Fanii prezenți la concert vor scrie istorie alături de artistă, care va filma acest show și-l va lansa pe DVD.

Soprană lirică, pianistă și compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematică a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit band-ul, în 2005, a dezvoltat rapid o carieră solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului internațional. Tarja este o artistă exceptională care are abilitatea unică de a combina duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice.