Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Și tu poți arăta ca un star de cinema! Iată câteva idei care te vor face să ieși în evidență!


Leonardo DiCaprio, Robert Downey Jr., Johnny Depp, Brad Pitt sau Ryan Gosling sunt doar câteva nume reprezentative pentru industria “hollywoodiană”. I-ai văzut în filmele tale preferate, i-ai admirat la decernarea premiilor Oscar, i-ai urmărit în interviuri și emisiuni. Cu siguranță ți-ai dorit și tu, cel puțin o dată, să fii în locul lor. E foarte greu să ajungi la Hollywood, dar prin câteva idei ai putea aduce Hollywood-ul mai aproape de tine!

Nu trebuie să fii vedetă pentru a arăta impecabil

Adesea, lumea are o impresie greșită despre persoanele publice. Publicul uită că și cei din spatele ecranelor sunt tot oameni. Mănâncă, muncesc, dorm, au probleme, hobby-uri și nesiguranțe. Cu toate acestea, reușesc să arate de milioane! Da, este adevărat, toate marile staruri au echipe care se ocupă de aspectul lor, însă, fiecare vedetă este responsabilă pentru propriul corp. Un stil de viață sănătos este condiția obligatorie pentru o formă fizică de invidiat. 

  •  În primul rând – dieta. Încearcă să eviți mâncărurile de tip fast-food, dulciurile în exces, prea mulți carbohidrați și prea multă carne. Efectele unei mese copioase servite seara, la câteva ore înainte de culcare, sunt foarte cunoscute: grăsimile se depun repede, somnul este agitat și odihna este inexistentă. Îmbogățește-ți regimul alimentar cu fructe și legume. Încearcă noi combinații, bucură-te de fresh-uri proaspete și nutritive! Totodată, este foarte important ca în fiecare zi să respecți mesele principale și să le servești la aceleași ore.
  • Acordă atenție sporită detaliilor din vestimentația ta. Trăind în societate, felul în care omul se prezintă îl reprezintă. Din neglijență sau lipsă de educație, omul bine intenționat poate oferi o primă impresie greșită. De aceea, toate hainele trebuie să fie curate, călcate, parfumate. Cămășile bărbătești de la Gama reprezintă mereu un punct de sprijin și un aliat de încredere. Ținuta vestimentară trebuie îngrijită și bine întreținută, de la vârful pantofilor până la șuvița rebelă de păr. Până la urmă, igiena și curățenia sunt cele mai importante!
  • Bineînțeles, al treilea sfat pentru a avea un fizic demn de o celebritate este sportul. Oricât de încărcat ar fi programul tău, oricâte responsabilități porți pe umeri la job, indiferent de treburile gospodărești este necesar să faci mișcare. Dacă nu ai timp să mergi la sală, mergi la alergat. Dacă nu îți surâde jogging-ul, construiește-ți propriul set de exerciții fizice pe care să le faci cu regularitate. Ai mai putea să te apuci de tenis, basket, ciclism sau să mai ieși din când în când la un fotbal cu băieții!
  • Nu uita! Caracterul și personalitate vor face diferența dintre un star de cinema și un anonim. Respectarea normelor sociale de bază, respectarea cunoscuților și necunoscuților, aplicarea codului bunelor maniere – toate acestea ajung să definească omul ca întreg. Prin urmare, politețea, răbdarea, calmul, punctualitatea sunt calități apreciate de către orice om modern. 
  • Omul cât trăiește învață.. Încă din străbuni este încurajat procesul de educare neîncetat. Ai curajul de a cere ajutorul! În momentul în care nu știi anumite lucruri, nu trebuie să îți fie rușine să recunoști. Astfel, te vei putea dezvolta și vei putea, la rândul tău, să îi ajuți pe alții. De exemplu, în cazul în care nu știi cu ce să te îmbraci la job, uite niște idei de ținute office. În cazul în care nu știi cum să gestionezi o situație, discută cu prietenii tăi. Orice problemă are soluții! Fii curios și deschis!

Un bărbat trebuie să fie stăpân pe sine. Trebuie să își cunoască defectele și calitățile, punctele slabe și pe cele forte. Bărbatul trebuie să își accepte insecuritățile și să încerce neîncetat să devină un om mai bun. Având această construcție interioară, oricine poate deveni un adevărat star pentru familia, prietenii și colegii săi!

Sursă foto: Pinterest.com