Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

România a participat la cea a cea de a IX-a ediție a Turneului Internațional Media din Egipt

Delegația României a participat la sfârșitul săptămânii trecute la cea de a IX-a ediție a Turneului Internațional Media din Egipt, care a avut loc la Marine Sports Club din Hurghada, informează Revista Sport Magazin.

Naționala de fotbal a jurnaliștilor români, campioană olimpică en-titre, care a fost sponsorizată de Aqua Carpatica, Alexandrion Group și Clubul Media Business, a remizat, scor 0-0 cu Ucraina – selecționată care a reușit să cucerească trofeul din Egipt.

Jurnaliștii tricolori, care au fost defavorizați clar de arbitraj, au pierdut, scor 1-3, cu naționala Egiptului și au terminat, scor 4-4, cu Selectionata studentilor africani din Egipt.

Marcatorii naționalei de fotbal a jurnaliștilor tricolori au fost Cristi Mândru – 3 goluri (1 din penalty), Abdul Ezzard (stranier) – 2 goluri (1 din penalty) și Romeo Chiriac – 1 gol.

În cadrul acestei competiții la care au participat reprezentanți ai instituțiilor media din Europa și Asia, reprezentanții Clubului Media Business s-au întâlnit cu Ministrul Tineretului și Sportului din Egipt, dr. Ashraf Sobhy și cu alți oficiali importanți din Hurghada.

România a fost reprezentată de Clubul Media Business (clubulmedia.ro) la acțiunea care a reunit asociații media ale tuturor țărilor participante, unde s-a avut ca scop promovarea prin sport și dialog intercultural a păcii și turismului în Egipt.

De asemenea, delegația României a vizitat în cadrul acestei acțiuni obiective istorice importante printre care King’s Valley Luxor, Karnak Temple, Tomb of King Tuth Ankh Amun sau Hatsesput’s Temple.

English English Română Română