Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Promoția Lichidare stoc

Ai aflat de Promoția Lichidare stoc de la TC Romania Crown Cool? Dacă ești la început în domeniul HoReCa și nu ai un buget foarte generos sau chiar dacă vrei să îți modernizezi unitatea cu niște echipamente frigorifice și gastronomice calitative, dar pe care să nu plătești prețul întreg, atunci această ofertă este pentru tine!

Este vorba de niște articole profesionale resigilate care prezintă mici urme de uzură, dar aceste detalii nu influențează sub nicio formă funcționarea corectă a acestora și nici estetica lor. În definitiv, având în vedere activitatea intensivă, în flux continuu, care se desfășoară într-o bucătărie profesională, este inevitabil ca în scurtă vreme, chiar dacă un echipament a fost achiziționat într-o formă impecabilă, tot să fie un pic lovit, zgâriat.

Pe site-ul de prezentare al companiei TC Romania Crown Cool la pagina “Lichidare Stoc” o să găsești afișat prețul net al fiecărui articol HoReCa resigilat în parte, așa încât poți să faci o comparație cu prețul întreg al aceluiași produs.

Pentru bugetele mici chiar merită să te orientezi spre asemenea produse. Fii atent să nu cazi în celebra capcană „ieftin înseamnă de fapt scump”.

Echiparea bucătăriei și a sălii de mese a unui restaurant nu este o sarcină atât de ușoară. Când ne uităm la lista ustensilelor necesare, pare a fi nesfârșită, nu-i așa?

Pe de o parte, acest lucru este bun, un semn că tehnologia avansează din ce în ce mai mult și încearcă să faciliteze activitățile zilnice ale acelora care lucrează într-o unitate de alimentație publică.

Pe de altă parte, e greu cu atâtea propuneri comerciale! Există așa de multe opțiuni și variante de echipamente, încât este cu adevărat greu să decizi pe care să le alegi.

Dacă deschizi un restaurant și nu ai prea multe cunoștințe despre echipamentele trebuincioase, ar putea fi util să soliciți ajutorul unui profesionist. Este important pentru tine, ca antreprenor, să fii sigur că vei cumpăra echipamentul potrivit care să răspundă cât mai bine nevoilor tale, să nu irosești bani degeaba.

Ce găsești pe pagina “Lichidare Stoc” de pe site-ul tcromania.com?

O gamă largă de articole profesionale îți stau la dispoziție: cântar electronic, răcitor de bere, masă inox pentru expunere pește, vitrină frigorifică verticală, insulă congelatoare, caserole GN și capac, masă tranșare, fierăstrău oase, raft frigorific pentru agregat extern, vitrină frigorifică pentru agregat extern, butuc tranșat carne, vitrină frigorifică cofetărie, mașină de tocat carte, mese de lucru inox, feliator mezeluri, mini rafturi frigorifice, mașini ambalare în vid, răcitor de băuturi, sterilizator cuțite cu raze UV, mașină turnat aluat pe suport, vitrină frigorifică vinuri, mașină de tăiat pâine, unitate caldă pentru hamburger, cuptor pizza, grătar electric, cuptor electric cu convecție, dulap neutru din oțel inoxidabil, vitrină frigorifică pentru patiserie, cărucior transport carne, vitrină caldă pe banc.

Lista echipamentelor HoReCa necesare pentru o bucătărie profesională este departe de a fi scurtă, fiecare produs are importanța, funcția, detaliile și variantele sale de model. La TC Romania Crown Cool vei găsi exact ceea ce ai nevoie.

Tocmai din acest motiv, evaluează-ți afacerea foarte atent, pentru a decide ce echipamente vor fi necesare în acest moment, în ce număr și dimensiuni, astfel încât să nu cheltui bani pentru ceea ce nu ai nevoie!

Produsele resigilate pot avea ambalajul deteriorat sau cu totul alt ambalaj. Ele sunt puse la vânzare, cu un discount atractiv față de prețul inițial și cu mențiunea clară că sunt resigilate.

De ce nu le-ai alege, dacă așa stau lucrurile în practică?

Le găsești acum la preț bun pe tcromania.com!