Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Octavian Ciovică o va avea copilot pe Elena Chiriac la CN de Viteză în Coastă de la Cheile Grădiștei

Pilotul Octavian Ciovică concurează alături de copilotul Elena Chiriac în noul sezon al Campionatului Național de Viteză în Coastă care începe în acest weekend cu prima etapă. La competiția care va avea loc la Cheile Grădiștei se vor alinia la grila de start un Radical SR8 cu un motor de 2,7 V8 care adăpostește sub capotă 440 cp.

Pe lângă bolizii sub a căror capotă freamătă puterea motoarelor sport, la grila de start se încolonează și așteptări, luni de pregătire și inovații, toate având același scop: cea mai înaltă treaptă a podiumului clasamentului final.

Elena Chiriac și Octavian Ciovică au concurat împreună în ultimul sezon al reality-show-ului Ferma Vedetelor.

Elena Chiriac, multiplă campioană națională la taekwondo WTF, a ocupat locul 2 la Ferma Vedetelor, întrecându-l în finală de două ori în probele fizice până și pe Andrei Stoica, campion mondial la Superkombat.

„Îmi plac experiențele extreme, dar am trăit senzații tari acum cu Tavi la volan. A fost extraordinar la antrenamente, deabia aștept să văd cum va fi mâine în cursă”, a declarat Elena Chiriac după runda de antrenament de la Academia Titi Aur.

Octavian Ciovică, unul dintre cei mai talentați și carismatici piloți din cadrul CNVC: “Perioada de pauză competițională nu a fost deloc una de relaxare. Încă de acum câteva luni am început un program intens de antrenamente fizice împreună cu Florin Dumitrescu, antrenor în cadrul My Private Gym, alături de care am reușit să dau jos peste 15 kg, un lucru care m-a motivat și m-a ambiționat extrem de mult și care mă apropie tot mai mult de țelul pe care mi l-am propus și anume, -20kg pentru noul sezon. Pe lângă antrenamentele fizice, am început colaborarea cu un nutriționist, iar componenta mentală mi-am dezvoltat-o alături de un psiholog, cele trei elemente – forța fizică, dieta echilibrată și mentalul puternic, fiind un factor nou și determinant pentru noul sezon 2021.”

“Materialul de concurs pentru sezonul 2021 este un Radical SR8 pe care l-am îmbunătățit împreună cu partenerul meu tehnic Omega Motorsport, mașina prezentându-se acum cu o greutate redusă cu aproximativ 30kg, ajungând astfel la 690 kg. Mă bucură schimbarea pe care am reușit să o fac alături de Radicalul meu. Împreună au reușit să dăm jos aproape 50 kg, ceea ce mă face să privesc foarte încrezător spre sezonul care stă să înceapă”, glumește Octavian Ciovică vizibil mulțumit de forma în care se va prezenta în weekend.

Anul trecut, Octavian Ciovică a terminat pe locul 3 la Clasamentul Open, iar progresul pe care l-a înregistrat în această pauză competițională îl face să spere la visul oricărui pilot: Locul 1 și recunoașterea națională a unui adevărat câștigător. “Perioada de pregătire a avut un singur scop: îmbunătățirea rezultatelor obținute și câștigarea titlului de campion absolut al Campionatului Național de Viteză în Coastă. Alături de partenerii mei privim plini de speranță spre acest nou an competițional și știm că rezultatul va fi pe măsura efortului depus. Ne vedem la Cheile Grădiștei!”