Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Nikodemuas Holler, câștigătorul tricoului galben, oferit de Fundația Alexandrion, în prologul Turului Ciclist al Sibiului: „Sunt primul câștigătorul al unui tricou galben important după criza provocată de COVID-19. Nu este rău, nu?”

Tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion în prologul Turului Sibiului a avut un câștigător surpriză, germanul Nikodemu Holler de la echipa bike Aid. Ciclistul în vârstă de 29 de ani a fost ajutat și de vreme și s-a impus în fața favoriților.

„Totdeauna este frumos să câștigi tricoul galben. Acest lucru te face să te simți incredibil, mai ales că fiecare cursă este specială. Pentru mine a fost incredibil să câștig acest prolog și să  încep prima etapă îmbrăcat în tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion”, a spus primul câștigător de tricou galben din prima cursă importantă de ciclism de la reluarea sezonului. Tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion a fost un moment de neuitat pentru germanul Nikodemus Holler. „Pentru mine și pentru echipa mea este cea mai mare victorie a sezonului. Sunt primul câștigător a primei curse importante de după întreruperea sezonului care a avut loc în martie din cauza CO-VID 19. Nu este prea rău, nu?”, a spus cel care era considerat o mare speranță a ciclismului din țara sa.