Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Mutu joacă cu Super Mutu

Adrian Mutu, ambasadorul FAVBET ROMÂNIA, a avut partea de o surpriză de proporții din partea partenerilor săi. De curând, Favbet a lansat jocul SUPER MUTU.

In casă jucăm acum SUPER MUTU. Am reușit să strâng aproape 60 de puncte. E o idee foarte distractivă și mă bucur să văd că cineva din piața de gambling s-a gândit la așa ceva pentru jucători. Eu mă joc pe SUPER MUTU și îmi aduc aminte de copilărie de celebrul joc. Te provoc să te joci și tu și să aduni puncte. Tu le poți schimba pe bonusuri, așa că întră în joc alături de partenerii mei de la Favbet”, a dezvăluit Adrian Mutu.

Dacă ești născut în anii ’90 cu siguranță ai auzit de SUPER MARIO. Super Mutu este adaptarea modernă a celebrului joc care ți-a marcat copilăria. Dă viață jocului acum!

 “Jocul SUPER MUTU este proiectul ce reprezintă forța promisiunii noastre în fața jucătorilor. Le-am promis că experiența de pariere pe FAVBET.ro va fi o adevărată aventură în care se pot distra și pot câștiga venituri. Jocul SUPER MUTU reprezintă și o muncă de echipă în care foarte multe resurse au fost implicate pentru ca acest produs să fie performant în România. Scopul acestui joc este de a îmbina pentru jucătorii noștri câștigul cu distracția și de a face ca timpul petrecut pe Favbet.ro să devină o adevărată plăcere“, a declarat CEO FAVBET ROMÂNIA, Serghei Burbulea.

Ideea acestui joc a venit din dorința de a le oferi clienților FAVBET o experiență de pariere distractivă. Pentru că punctele adunate la SUPER MUTU se transformă în BONUS cu ROTIRI GRATUITE la FAVBET CASINO.

Te simți norocos? Întră aici și dă viață jocului pe FAVBET!