Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

cutii de carton pentru transport

Modele de cutii de carton pentru orice business

Fiecare business trebuie sa se prezinte inaintea clientilor intr-un mod cat mai elegant. Indiferent de produsele pe care le vinde un business, modul in care acestea ajung la client pot sa transmita respect la adresa acestuia. Din acest punct de vedere cutiile de carton sunt cel mai adesea folosite pentru transportul diferitelor tipuri de produse. Insa este important sa iti pui amprenta business-ului chiar si pe aceste cutii de carton pentru transport.

Pentru ca fiecare detaliu conteaza atunci cand vine vorba de a impresiona si de a ramane in mintea clientilor, cutiile de carton nu trebuie sa fie simple ambalaje fara culoare si fara personalitate. Pornind de la aceasta premisa Intermedia Creative Business se adreseaza tuturor acelor business-uri care isi doresc cutii din carton care sa fie reprezentative pentru afacerea respectiva sau pentru produsele livrate.

cutii de carton pentru transport

Tipuri de cutii pentru transport din carton

Cutiile de carton puse la dispozitia clientilor sunt realizate din diferite tipuri de carton. Fiecare client poate opta pentru carton ondulat, carton clasic si carton de tip mucava. Ulterior alegerii tipului de carton folosit pentru cutiile de transport are loc personalizarea acestor cutii in functie de preferintele clientului. Procesul de realizare a cutiilor de carton pentru transport implica mai multe etape.

Prima etapa este printarea pe carton a mesajului sau a design-ului dorit de fiecare client in parte. Acest lucru se realizeaza folosind Tehnologia Durst prin care se printeaza direct pe carton. Urmeaza etapa in care cartonul este stantat pentru design unic si cu elemente de grafica deosebita.

In etapa urmatoare cartonul primeste forma dorita de catre client. Prin folosirea tehnologiei de lipire in puncte multiple a cartonului formele care pot fi realizate din carton sunt foarte diversificate. Prin urmare vorbim de o mare flexibilitate in ceea ce priveste formele cutiilor de carton. Produsul final este ulterior lipit, iar acest lucru se face fie manual, fie folosind diferite tehnici automate. Pentru cutii care sunt deosebite se poate opta pentru lipirea manuala a cartonului.

cutii de carton pentru transport

Ofera personalitate business-ului tau

De cele mai multe ori antreprenorii aleg sa investeasca prea putin in imaginea pe care o au in randul clientilor. Desi investesc sume mari in promovare, atunci cand vine vorba despre mici detalii precum ambalajele in care sunt livrate produsele sau cutiile de transport a produselor investitiile sunt minime. Pentru a se face remarcat orice business trebuie sa aiba personalitate si sa transmita acest lucru clientilor. Si dincolo de calitatea si fiabilitatea produselor, modalitatea de interactiune cu clientul este foarte importanta.

Poti sa te faci oricand remarcat alegand cutii de carton pentru transport caserta sau printate UV direct pe material din oferta Intermedia Creative Business. Indiferent de dimensiunea cutiilor si indiferent de forma acestora, aici vei beneficia de print de cea mai buna calitate si de branding pe orice tip de material. Pentru acest lucru se apeleaza la tehnologie de ultima generatie pentru acuratete cat mai ridicata in print direct pe carton sau in stantare pe carton. La Intermedia Creative Business vei gasi solutii de print pentru orice tip de business.