Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Marea medalie de aur pentru Chardonnay Chateau Valvis și două medalii de aur pentru Sauvignon Blanc Chateau Valvis și Chardonnay Domeniile Sâmburești au fost acordate în cadrul premiilor de excelență Vinul.ro

Marea medalie de aur pentru Chardonnay Chateau Valvis și două medalii de aur pentru Sauvignon Blanc Chateau Valvis și Chardonnay Domeniile Sâmburești au fost acordate în cadrul premiilor de excelență Vinul.ro 2021 în urma unor evaluări ”în orb”.

Aceste evaluări au fost făcute după una dintre cele mai exigente grile de punctaj de 4 comisii formate din 27 de tehnologi, somelieri, degustători autorizați, absolvenți de stagii WSET, jurnaliști și alți comunicatori specializați.„Suntem onorați de aceste premii, precum și de recunoașterea specială acordată cramei Domeniile Sâmburești”, este mesajul de pe pagina de Facebook Domeniile Sâmburești.