Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Locuri fabuloase pe care trebuie să le vezi. Top destinații de vacanță preferate de români

Deși pandemia de coronavirus a închis granițe și a blocat mii de vacanțe, încet lumea își revine la normal și se poate călători din nou, respectând condițiile de siguranță. Sunt mii de locuri deosebite pe care trebuie să le vizitezi măcar o dată în viață: muzee, clădiri istorice, orașe deosebite, plaje colorate. Trebuie doar să îți faci timp și să îți stabilești un buget pentru a putea pleca în vacanțele mult visate. 

Iată care sunt locurile pe care românii le preferă pentru concedii 

  1. Dubai. Supranumit New York-ul deșertului, Dubaiul rămâne unul dintre cele mai vizitate locuri din lume, fiind în topul preferințelor românilor. Dacă nu ai ajuns încă în acest oraș plin de culoare, dar ai vrea să o faci, trebuie să vezi ofertele pentru Dubai de la Karpaten.ro. Sejururile organizate pot fi alegerea ideală atunci când călătorești singur, cu familia sau cu prietenii, mai ales dacă vizitezi pentru prima oară acest oraș minunat. 

Mixul fabulos între oriental și modern, clădirile care trec de nori, mașinile luxoase, mall-urile uriașe, totul te va atrage la acest oraș plin de viață. În plus, zona beneficiază de o climă caldă, aridă în perioada verii, astfel că, dacă vrei să fugi de frigul din țară, acolo vei găsi o oază de relaxare sub soarele arzător. 

  1. România. Țara noastră a devenit destinația preferată pentru vacanțe, mai ales că poți merge cu mașina personală, fără să fie nevoie să folosești transportul în comun, acesta fiind de evitat în această perioadă dificilă. În plus, România este renumită pentru locurile sale de poveste, cu peisaje parcă desprinse din basme, păduri verzi și castele impunătoare. 

Fie că alegi să vizitezi monumente precum castelul Bran, cetatea Râșnov, Peleșul sau că vei petrece câteva zile relaxante la o pensiune dintr-o localitate pitorească de munte, România se află și în acest an, în topul destinațiilor turistice preferate de români. 

  1. Italia. Țara în formă de cizmă face parte din destinațiile de vacanță preferate de români de multă vreme și se menține în topuri. Locurile încărcate de istorie, clădirile vechi ce parcă spun poveștile întâmplate între zidurile lor protectoare, clima blândă, bucătăria mediteraneană fantastică, toate acestea fac din Italia o locație extrem de atrăgătoare și de ofertantă.

În fiecare zonă a Italiei există numeroase obiective turistice, dealuri verzi, podgorii întinse care te vor face să visezi cu ochii deschiși la vremurile în care strugurii erau zdrobiți de tălpile fecioarelor, frumoasa Veneție, care amintește încă de măreția curtezanelor de altădată, capitala Roma, ale cărei ruine te poartă în timp, Cinque Terre și culorile de vis, toate acestea te poartă într-o altă lume, pe care trebuie să o vizitezi măcar o dată în viață. 

Locuri superbe de vizitat există în întreaga lume, trebuie doar să îți faci o listă (lungă!) cu ceea ce îți dorești să vezi mai întâi și să te apuci să faci planurile de călătorie. Oricât de dificilă poate părea această perioadă, faptul că poți pleca într-o vacanță binemeritată este un lucru minunat. Respectă normele de siguranță atunci când călătorești, bucură-te de soare și de locuri de poveste și aventura ta poate începe! 

Sursa foto: Pexels.com

English English Română Română