Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

La ce să fii atent atunci când cumperi o oglindă pentru baie de pe Internet? Află de la specialiști

Astăzi, poți comanda de pe Internet absolut orice tipologie de obiect sanitar: de la cadă freestanding, lavoar, piese de mobilier, toaletă și baterii, la oglinda ovala baie. Pe cât de simplă pare această achiziție, pe atât de important este să te asiguri că iei în considerare toate criteriile care pot influența calitatea investiției.

Mai ales pentru că faci achiziția online și nu poți vedea produsul live, este indicat să urmezi această listă, ce te va ajuta să nu omiți niciun aspect important. Asigură-te că o vei avea aproape, înainte să adaugi orice fel de produs în coșul de cumpărături online, și te vei bucura de o decizie informată. Vezi cum să alegi o oglinda ovala baie chiar acum.

 Alege dimensiunea corectă pentru o oglinda ovala baie

Chiar dacă ai stabilit deja ce formă îți dorești să aibă oglindă, nu neglija dimensiunea acesteia. Fă toate măsurătorile în prealabil și simulează mental cum va arăta obiectul sanitar montat în baia de care dispui. Cele mai multe retururi în magazinele online sunt cauzate de acest motiv: clienții nu au apreciat corect dimensiunea oglinzii și nu au avut posibilitatea de a o monta. Chiar dacă vezi fotografia cu oglinda, citește și explicațiile aferente, care conțin măsurătorile exacte ale produsului pe care îți dorești să îl comanzi.

 Accesoriile aferente, de tip LED-uri

Fii atent la varietatea modelelor și ia în considerare unul optimizat, care vine la pachet cu sistemul propriu de iluminare. Oglinzile cu LED-uri sunt extrem de apreciate în zilele noastre, pentru că oferă o atenție sporită la micile detalii. Mai mult, vei reuși să economisești energie electrică, pentru că aceste LED-uri luminează încăperea și consumă extrem de puțin. Ca să îți faci o idee, un singur bec LED consumă cât 6 becuri normale. De regulă, o bandă LED are aproximativ 60 de becuri pe metru și schimbă atmosfera.

Kitul de montaj

Un alt aspect extraordinar de important pe care trebuie să îl verifici (mulți clienți nu o fac) este kitul de montaj. Acesta poate fi inclus sau nu în pachet, în funcție de modelul oglinzii, de furnizor și de magazin. Este indicat să cumperi o oglindă cu tot cu kitul de montaj, că să eviți cheltuieli extra și incompatibilități între elemente. Din fericire, chiar și cele mai complexe oglinzi vin la pachet cu acest kit, precum și cu instrucțiuni de montaj, astfel încât să le poți instala, fără a avea nevoie de sprijinul unui specialist.

Deschiderea gratuită a coletului

Mai ales pentru că vorbim despre suprafețe fragile, care se pot deteriora în timpul transportului, opțiunea de a deschide gratuit coletul este un beneficiu esențial de care ar fi bine să poți profita. Magazinele cu notorietate, care își respectă clienții, oferă acest avantaj implicit, atunci când vine vorba despre oglinzi. Dar nu este o obligație a comercianților: verifică tu acest aspect și alege magazinul și în funcție de un asemenea criteriu. La fel de important este să te asiguri că poți face retur în termen de 14 zile.

Elves.ro este magazinul ideal: cumperi oglindă sau cadă freestending și ai beneficii la transport

Dacă achiziționezi o cada freestanding ieftina Elves sau o oglindă pentru baie din magazinul online Elves.ro, vei avea zero costuri pentru transport și posibilitatea de a deschide coletul, gratuit.

Acest mediu premium de achiziție este extrem de apreciat de către cumpărători, și oferă cel mai înalt nivel de calitate în domeniul obiectelor sanitare. Poți cumpăra de aici și piese de mobilier, lavoare, cabine de duș sau alte sisteme.