Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Învață cum se joacă cel mai popular slot din 2021

Dacă te întrebi de când ai văzut titlul care este cel mai popular slot în 2021 noi nu o să ne lungim ca să te obligăm să citești până la capăt. Cel mai popular slot anul acesta este Sweet Bonanza (demo disponibil) de la Pragmatic Play pe care îl puteți juca și gratuit și pe bani reali.

Acesta a fost lansat în 2019 și este în topuri de când a apărut, dar în ultima vreme a crescut și mai mult și acum ocupă prima poziție. Slotul are un format de 5 rânduri, 6 role și 20 de linii de plată, un RTP de 96.48% și volatilitate medie. 

Cum se joacă Sweet Bonanza?

Cum spuneam, jocul are 6 role pe 5 rânduri, iar câștigurile se formează cu ajutorul simbolurilor vertical sau orizontal. Ai nevoie de minim 8 simboluri identice pentru a forma o combinație câștigătoare, iar atunci când faci o combinație câștigătoare simbolurile care o formează vor dispărea să facă loc altor simboluri noi pentru a oferi alte potențiale câștiguri.

Simbolurile cu bomboane sunt cele care plătesc cel mai mult. Bomboana albastră, verde sau mov îți vor aduce câștiguri de top, dar bomboana în formă de inimă este simbolul care plătește cel mai mult. Scatter-ul este acadeaua și are potențialul de a-ți aduce câștiguri mari, dar doar dacă nimerești un set complet de 6.

În afară de bomboane mai există și simboluri cu fructe, precum Mere, Prune, Pepeni, Struguri, Banane.

Având în vedere că rata de plată (RTP) a jocului Sweet Bonanza este de 96.51%, iar volatilitate este medie, nu vei nimeri combinații chiar la fiecare rotire, dar premiile vor fi bunicele. Nivelul de volatilitate îți spune dacă vei primi premii dese, dar mici (volatilitate mică) sau rare, dar mari (volatilitate mare).

Runde Bonus la Sweet Bonanza

Patru, cinci sau șase scattere (acadele) vor activa runda bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 10 rotiri gratuite care se vor juca pe o grilă alternativă de joc unde va mai apărea un extra simbol – o bombă cu multiplicatori.

Dacă îți mai pică trei acadele, runda bonus (speciala) va mai avea cinci rotiri gratuite extra. Multiplicatorii vor rămâne pe grilă până când nu mai formezi altă combinație câștigătoare. Bombele cu multiplicatori au valori cuprinse între 2x și 100x, iar dacă ai mai multe bombe simultan acestea se vor aplica cumulativ.

Dacă nu ai răbdare să îți intre speciala, poți să o cumperi direct, dar va trebui să plătești de 100x miza. De asemenea, poți să crești puțin pariul ca să activezi funcția care îți dublează șansele de a nimeri speciala.

Concluzie – Merită Sweet Bonanza?

Sweet Bonanza are toate elementele necesare pentru a fi un slot de succes, pe placul multor jucători. E colorat, e vesel, e apetisant și distractiv. Și dacă nu îți intră speciala tot te poți distra când vezi cum dintr-o singură rotire câștigurile tot vin și vin. 

Dacă mai nimerești și runda bonus cu rotiri gratuite totul devine cu mult mai distractiv, iar multiplicatorii care pot ajunge până la 100x cu siguranță vor fi de ajutor și vor îmbunătăți toată experiența. 

Faptul că poți să și cumperi runda bonus direct te poate salva de o grămadă de bătaie de cap și te poate duce direct la distracție și câștiguri. Dacă ai noroc, bineînțeles. Până la urmă Sweet Bonanza este totuși un joc de noroc, nu de strategie. 

Deci mult noroc îți dorim. Nu uita să pariezi responsabil și să încerci jocul în variantă demi înainte de a juca pe bani reali pentru a te familiariza cu el și a ști la ce să te aștepți.