Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Hănescu: Deși am fost la un pas sa o anulăm, cea de-a 6-a ediție #TrainLikeAPro s-a “încăpățânat” să aiba loc!

Train Like a Pro, proiectul special al Academiei Victor Hănescu, a avut loc luna aceasta la Baza Sportivă din Lacul Tei din București.

“Deși acum câteva luni am fost la un pas să o anulăm, cea de-a 6-a ediție #TrainLikeAPro #Tennis #Camp s-a încăpățânat să aibă loc! Și a avut, datorită unei echipe care s-a mobilizat extraordinar, unor părinți și copii care au avut curajul sa spuna DA și datorită sponsorilor noștri care ne-au fost alături și de această dată!

 Le MULȚUMESC tuturor și mulțumesc AQUA Carpatica pentru că ne-a menținut hidratați si anul acesta, chiar și în cele mai intense momente, ca să ne putem depăși limitele!”, a declarat Victor Hănescu.

Și ediția din acest an a taberei „Train Like a Pro” a fost sprijinită de Aqua Carpatica.

Ca și precedentele ediții, care au avut loc la Târgu Jiu, Curtea de Argeș sau Cluj și ediția de anul aacesta din Capitală a fost un real succes.

“La sfârșitul cantonamentului, în afară de experiența TLAP, participanții au primit și o evaluare însoțită de recomandările specialiștilor din cadrul Academiei Victor Hănescu.

Ceea ce le-am pregătit participanţilor este o combinaţie reuşită între antrenament, pregătire mental-emoțională şi distracţie, toate sub atenta supraveghere şi coordonare a unei echipe de antrenori, psihologi, preparatori fizici si actori”, a spus Victor Hănescu.