Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Gender reveal în familie – cum îi anunți pe cei dragi că urmează să ai un băiețel sau o fetiță?

Momentul în care afli sexul copilului este al doilea cel mai important moment după cel în care afli că ești însărcinată. Vrei să îi suni pe toți și să îi anunți, dar ce ar fi să îi aduni și să îi surprinzi într-un mod neașteptat? Reacțiile lor îți vor bucura sufletul mai mult decât o felicitare prin telefon, iar evenimentul poate fi încă o ocazie să stați cu toții în jurul mesei. Așa că sună-i, comunică-le data și ora și începe pregătirile. Poți chiar să nu le spui de ce îi chemi, dar să subliniezi faptul că prezența este importantă. Surpriza va fi și mai mare!

Iată cum să le spui dacă este băiat sau fetiță!

Cu baloane

Metoda cu balonul este una dintre preferate, dar las-o deoparte pe cea clasică, în care există doar un balon care se sparge și din el curg confetti roz sau albastre. Cumpără mai multe baloane negre, câte unul pentru fiecare invitat. Umple doar un balon cu pudră colorată roz sau albastră și oferă fiecăruia câte un ac. Roagă-i să spargă baloanele pe rând, unul câte unul, pentru a găsi balonul câștigător. Cel care îl va găsi va fi și cel care va dezvălui surpriza, iar surpriza îl va umple de pudră colorată. Pregătește aparatul foto și nu rata momentul. Va fi o amintire la care să râdeți peste ani!

Cu tort

Dulcele este întotdeauna așteptat, la orice petrecere. De asta ai și nevoie, nu? De un moment pe care toată lumea îl așteaptă. Dar cum ar putea să fie un tort pentru un eveniment important ca acesta? Cu ciocolată, cu frișcă și pișcoturi, cu caramel ori răcoritor și plin de fructe? Trebuie să te gândești si dacă va fi cu zahăr sau fără, vegan sau nu. Ia în calcul și dacă vreunul dintre invitați este alergic la ceva. În cazul ăsta, poți cumpăra mai multe, în variante mini. Vor fi bucuroși să vadă că nu i-ai neglijat. În ceea ce privește designul, tortul poate să fie alb, umplut cu cremă roz sau albastră ori cu bomboane în aceleași culori, dacă vrei să păstrezi surpriza până la final și nimeni să nu-și dea seama că tăierea lui anunță, de fapt, sexul copilului. Ultimul pas este alegerea cofetăriei. Apelează la o cofetărie bună, care să țină cont de dorințele tale și să-ți livreze tortul perfect pentru un așa moment. Una dintre ele este cofetariaarmonia.ro, cofetăria care aduce armonia la tine pe masă!

Cu fum

Dacă nu vrei baloane și nici tort tematic, încheie petrecerea cu un pahar de vin și fă marele anunț cu fum roz sau albastru, în funcție de sexul copilului. Unii părinți aleg și alb pentru fetițe. Ai putea folosi și confetti, însă fumul va dura ceva mai mult și vă va oferi timp și pentru fotografii. S-ar putea, însă, să fie deranjant în casă, așa că, cel mai bine ar fi să fie o petrecere în aer liber. Dacă vremea nu-ți permite, închiriază un loc frumos, liniștit și roagă pe cineva de acolo să te ajute cu asta.

Orice ai alege, bucuria va fi în egală măsură pentru toți, dar va fi mult mai plăcut să o trăiți împreună. De acum, momentul venirii pe lume a celui mic întoarce clepsidra invers. Ești pregătit să fii părinte?

Sursa foto: shutterstock.com.