Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Fundația Alexandrion a anulat Dezbaterile de la Sinaia, susținând evitarea răspândirii virusului COVID-19

Fundația Alexandrion anunță anularea evenimentului Dezbaterile de la Sinaia, ediția a IV-a, care urma să se desfășoare pe datele de 20, respectiv 21 martie 2020, la hotelul New Montana din Sinaia, având invitați de pe tot mapamondul.

Fundația Alexandrion a luat decizia de a anula acest eveniment, susținând astfel evitarea răspândirii virusului COVID-19. Această decizie a fost făcută, de către Consiliul Director al Fundației Alexandrion, pentru a nu expune un număr ridicat de persoane, din diferite țări, atât de pe continentul european, cât și de pe cel american, la riscuri asociate răspândirii rapide a coronavirusului.

Evenimentul ”Dezbaterile de la Sinaia” urma să ajungă în această primavară la cea de-a IV a ediție . În luna martie 2020 tema supusa dezbaterii era : Uniunea Europeană și perspectivele ei. În cadrul acestor sesiuni de comunicare expun opinii și puncte de vedere economiști, juriști, istorici, filosofi, profesori, medici, nume consacrate și experți în diverse domenii de interes.

Primele trei ediții ale acestui eveniment au avut ca teme: ”Statul de drept. Premise, condiții, funcționare”, ”Economia Estului. – Postausteritate și perspective” și ”Criza educației. Indicatori de stare”. Primele două ediții pot fi urmărte de cei interesați în volumele editate de către Editura Meteor. Ultimul volum, corespondent ediției Dezbaterilor de la Sinaia din anul 2019, urmează a fi publicat in luna martie anul curent.