Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

#Focustogreenecolife -“Regândeste turismul”este tema anului 2022 pe 27 septembrie, Ziua Internatională a Turismului

Ziua mondială a turismului este marcată, în fiecare an, la 27 septembrie, de către 159 de ţări, şase membri asociaţi şi peste 500 de membri afiliaţi, componente ale Organizaţiei Mondiale a Turismului (UNWTO) – agenţie specializată a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Sărbătoarea oficială din acest an va fi găzduită de Indonezia, celebrând această oportunitate de a regândi modul în care facem turism pentru un sector mai durabil, mai incluziv și mai rezistent.

„Regândirea turismului” este tema Zilei Mondiale a Turismului 2022.

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne aduce cu această ocazie oportunitatea de a ne … regandi călătoriile! In aceasta zi ne adunam impreuna pentru a impartasi poze, amintiri, trairi si experiente avute ca turiști prin România!

CUM?

Avem nevoie de tine, pentru a prezenta pe deplin potențialul turismului și de a aduce comunitățile împreună.

CE?
Trimite fotografii și videoclipuri (personale) de înaltă rezoluție care înfățișează cel mai bine întregul lanț valoric; de la producători de suveniruri, la manageri de pensiuni, ghizi turistici și calatori, toți cei care dau puterea turismului de a genera o creștere în țara noastră și de a aduce o transformare pozitivă pentru oameni.

CE FEL DE FOTOGRAFIE?
Oamenii sunt în centrul a tot ceea ce facem. Ei construiesc sectorul turismului și îl fac o platformă puternică pentru creștere și înțelegere, așa că să le dăm cuvântul tuturor:

  • Lucrători din sectorul turismului
  • Comunități locale
  • Călătorii care se implică în activități și evenimente locale
  • Tu, familia ori prietenii, ȋn calitate de … turiști prin România
     Fotografii: minim 300 dpi.
     Videoclipuri: nu mai mult de 1 minut; cel puțin 1080p.

CUM PARTICIPI?
Alege fotografiile și videoclipurile care respectă cele de mai sus.
Trimite-le la contact@focustolife.ro, specificând:
– Subiectul e-mailului: poze/filmări #Focustogreenecolife „Regândeste turismul”
– Persoana de contact

“Focus to Green-Eco-life” ȋţi aduce informaţii interesante despre „lumea verde” şi viaţa Pamȃntului.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), ȋn parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).