Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Curs despre implicarea Alexandrion Group și a Fundației Alexandrion în sport, susținut la Sports Business Academy

Valentin Popescu, Directorul de marketing sportiv și comunicare al Alexandrion Group a susținut un curs la Sports Business Academy din cadrul ASE Bucuresti.

Valentin Popescu a vorbit în cadrul acestui curs despre implicarea Alexandrion Group și a Fundației Alexandrion în sport.

Alexandrion Group și Fundația Alexandrion au reușit într-un timp foarte scurt să lanseze și să pună în aplicare la nivel național cele mai multe acțiuni dedicate sportului românesc de la Gala Trofeelor Alexandrion la Mingi pentru Suporteri – Esență de Campion, până la asocierea cu majoritatea disciplinelor sportive din România (rugby, box, baschet, handbal, golf, tenis, ciclism, fotbal, etc). Printr-un mix de acțiuni de marketing a reușit să vină cu programe dedicate suporterilor sportului din România, într-o strategie amplă de susținere a acestora.  Alexandrion Group este singura companie care a creat o strategie la nivel macro, prin intermediul său, cu focus pe sportul din România.