Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Cum te poate ajuta, mai exact, un centru daune de top?

Peste tot auzi sau citesti faptul ca ar trebui sa colaborezi cu un centru daune daca vrei ca dosarul tau de dauna sa fie rezolvat rapid si eficient dupa ce ai fost implicat intr-un accident. Totusi, de cele mai multe ori, nu auzi si beneficiile concrete de care te poti bucura atunci cand alegi sa colaborezi cu un astfel de centru.

In general, beneficiile pot fi foarte multe – difera de la centru la centru – dar un centru de top iti va oferi mereu fix ce ai nevoie pentru ca tu sa fii fericit si pentru ca masina ta sa fie readusa in cea mai buna stare a sa.

Consiliere de specialitate in privinta daunelor auto

Pentru inceput, un centru daune de top iti va oferi mereu consiliere de specialitate – in timpul tuturor pasilor pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti completa dosarul de dauna si nu numai. De ce este acest lucru necesar?

Ei bine, pentru ca un singur document uitat poate duce la anularea dosarului tau sau la intarzierea reparatiilor. Nu vrei acest lucru, nu? Nimeni nu vrea acest lucru, nici macar centrele de daune – tocmai de aceea iti pun la dispozitie acest serviciu!

Colaborari cu cei mai mari asiguratori din domeniu

Un centru daune trebuie sa se poata adapta rapid conditiilor. Astfe, ar fi bine sa alegi un centru care intretine colaborari multiple care sa-i cuprinda pe cei mai mari asiguratori auto la nivel national. Nu stii cand vei dori sa schimbi asiguratorul, dar sa ramai la acelasi centru, de exemplu.

Totodata, o colaborare cu mai multi asiguratori iti garanteaza faptul ca centrul respectiv este nu numai de top, dar si de incredere, mai ales cand vine vorba de rezolvarea daunei masinii tale.

Nu te lasa pe drumuri pe durata reparatiilor

Un nou trend pe piata implica oferirea unei masini la schimb celor carora trebuie sa isi lase masina personala in service timp de mai multe zile. Astfel, nu esti lasat pe drumuri si poti ajunge in continuare la timp la locul de munca sau la serbarile copiilor. Un centru de daune care ofera un astfel de beneficiu este foarte apreciat de clientii sai.

Acest lucru se datoreaza, in principal, faptului ca nu exista prea multe restrictii privind masina la schimb. O poti folosi asa cum doresti tu, in limita bunului simt si a responsabilitatii.

Iti poate oferi serviciile unui service auto de top

Nu in ultimul rand, un centru daune iti poate oferi, efectiv, toate serviciile aferente unui service auto de top. Unul dintre cele mai bune centre de acest tip este Cars Inv. Cu ajutorul unei echipe profesioniste formata din peste 50 de angajati, acestia iti pot pune la punct atat dosarul de dauna, cat si daunele masinii tale.

Cars Inv este alegerea principala a foarte multor soferi bucuresteni deoarece acestia pot rezolva, cu o singura deplasare sau un singur apel telefonic, toate problemele aferente daunei lor. Astfel, in urma unei coliziuni in trafic, te poti baza pe acest centru de daune pentru reparatii de calitate, tehnologii moderne, dar si pentru consiliere dosar daune!