Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Cum să fii un bun meteorolog al emoţiilor, cu cer senin şi soare la #apecurateasumate

Te intrebi cum să fii un bun meteorolog al emoţiilor?

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim ca tu sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

Vineri, 20 mai, este  Ziua Mondiala a Meteorologiei, asa ca ne vom da intalnire cu copiii si tinerii din zona verde a sectorului 2, Bucuresti, pentru a ne imprieteni cu APA, sub toate formele ei.

„Meteorologii de serviciu” prezenti ne vor arata cum sa infrumusetam emotiile. Cum sa le recunoastem mai usor atunci cand apar in interiorul nostru sau pe chipurile celor cu care interactionam. Emotiile sunt stari trecatoare. Ele vin si pleaca, sunt schimbatoare precum vremea de la … METEO! Ele isi urmeaza cursul in circuitul naturii exterioare si interioare: solid, lichid, gazos. Cald – rece, rece – cald.

Asa cum, pe întreaga planetă, apa este mereu in mișcare și transformare, evaporarea și condensarea, respectiv solidificarea și topirea alternând mereu, tot asa suntem si noi cu emotiile personale!

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare si exterioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).