Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Cum îți poți personaliza telefonul în doar 4 pași simpli

Telefoanele mobile sunt cele mai indispensabile obiecte pe care noi, oamenii, le folosim zilnic și, implicit, le cumpărăm ori de câte ori întâmpinăm vreo problemă cu modelul vechi. Așa cum de cele mai multe ori alegem să ne personalizăm garderoba și să cumpărăm obiecte vestimentare care să ne reprezinte și care să fie apropiate de stilul nostru, exact în același mod ar trebui să fie privit și telefonul mobil. De exemplu, acesta poate fi personalizat doar prin câțiva pași simpli astfel încât să îl aduci la varianta care să te bucure cel mai mult.

Dacă nu știi de unde să începi, urmează pașii menționați în rândurile de mai jos și creează-ți cel mai inedit telefon.

Oferă-i personalitate telefonului tău

  1. Cumpără o husă potrivită

De cele mai multe ori se întâmplă ca exteriorul telefonului mobil pe care îl ai să nu fie atât de estetic pe cat ți-ai dori. Tocmai de aceea, un mod prin care îți poți personaliza telefonul, astfel încât acesta să se potrivească oricând la outfit-urile pe care tu le îmbraci, este să îți cumperi mai multe huse pentru telefon. De exemplu, pe Lerato.ro găsești o mulțime de modele colorate, din materiale diverse, astfel încât tu să le achiziționezi pe cele potrivite ție. Acolo găsești pentru Iphone 13 husă, pentru modelele Samsung, Xiaomi, Huawei, chiar și OPPO sau Google, care să îți decoreze, dar și să îți protejeze telefonul.

  1. Schimbă wallpaper-ul cu unul reprezentativ

Spune-mi ce wallpaper ai ca să-ți spun ce fel de personalitate ai! Fotografia de fundal pe care o folosești pentru telefonul mobil poate spune multe despre tine, dorințele și personalitatea ta. Cel mai important atunci când vrei să-ți schimbi wallpaperul este să te asiguri că imaginea pe care vrei să o folosești are o rezoluție potrivită și că este downloadată dintr-un loc sigur. Bineînțeles, te poți folosi și de imaginile ce se află de la început în galeria dispozitivului. Schimbă fotografia ori de câte ori simți nevoia de a aduce puțină personalitate telefonului.

  1. Realizează un update pentru toate soneriile telefonului

Modificarea ringtonului, dar și a soneriilor pentru alte notificări, poate reprezenta un mod prin care îți poți personaliza device-ul. De exemplu, poți alege să ai câte o sonerie diferită pentru fiecare persoană care te apelează. Sau cel puțin pentru cei mai apropiați membri. De asemenea, poți selecta un sunet diferit pentru notificările de e-mail și pentru cele de social media. Iar când telefonul va fi blocat și va suna, îți vei putea da seama dacă trebuie să te uiți mai repede la el sau poți amâna.

  1. Organizează-ți aplicațiile telefonului

Trebuie să ții cont că ecranul de fundal al telefonului poate oferi un strop de personalitate dacă este reorganizat după o anumită structură sau tematică. De exemplu, dacă ai o mulțime de aplicații și sunt toate înșiruite haotic pe ecran, vei risca în orice moment să te pierzi și să nu găsești ce ai nevoie. Creează-ți niște foldere speciale, pentru fiecare categorie în parte, și aranjează aplicațiile în ele. Vei vedea că, pe termen lung, îți va fi mult mai ușor să le găsești și să folosești. 

În concluzie, personalizarea unui telefon nu este așa de dificilă. Ai nevoie doar de puțină imaginație și timp ca să faci totul așa cum îți dorești. Odată implementate cele patru idei, vei vedea că telefonul nu va mai fi doar un obiect indispensabil, de uz, ci și un obiect decorativ care îți va completa ținutele și personalitatea.

Sursă foto: Unsplash.com

English English Română Română