Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Cine sunt câștigătorii Trofeului „Esther Jordi” la fotbal tenis de la Izvorani

Trofeul Internațional „Esther Jordi” la fotbal tenis, edițiile III și IV, s-a desfășurat la sfârșitul lunii noiembrie, la Complexul Olimpic de la Izvorani, informează Revista Sport Magazin.

Competiția a reunit peste 20 de sportivi din 12 țări în calificări, din țări cu tradiție în acest sport precum Ungaria, România, Franța, Cipru, Danemarca, Albania sau Slovacia.

Iar în faza finală a Concursului Internațional sponsorizat și de Aqua Carpatica au concurat câte 8 sportivi în probele de simplu, atât la băieți, cât și la fete.

La fete trofeul a fost câștigat de Anemaria Gherghel, cea mai bună jucătoare din lume. Ân timp ce la băieți competiția a fost câștigată de Răzvan Vornicu.

De asemenea, delegația României a cucerit 11 medalii de aur, una de argint și una de bronz în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal Tenis, care a avut loc în perioada 29 septembrie – 3 octombrie, la Centrul Olimpic Român Sydney 2000 de la Izvorani.