Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Case de marcat ieftine sau scumpe – cum alegi echipamentul pentru afacerea ta?

Nimeni nu stie cand ar trebui sa cumpere lucruri ieftine sau scumpe – mai exact, daca sa aiba incredere in calitatea celor ieftine. Acest aspect devine cu mult mai complicat atunci cand este vorba despre o afacere si echipamentele acesteia.

Multi administratori de afaceri sunt de parere ca pretul ridicat este singurul pret care poate garanta calitatea unor echipamente, dar si durata de viata a acestora. Desigur, acest lucru nu este in totalitate adevarat. Exista si alte optiuni pe care ar trebui sa le iei in considerare, mai ales atunci cand achizitionezi case de marcat ieftine.

De ce ai cumpara case de marcat scumpe?

Exista argumente pentru fiecare situatie si in favoarea fiecarei optiuni pe care o ai la dispozitie. Atunci cand vine vorba de echipamente si case de marcat aflate in apropierea limitei superioare de pret, lucrurile care trebuie luate in calcul sunt aplicatiile echipamentului, dar si utilitatea acestuia.

Astfel, un produs scump sau la pret normal va prezenta mereu mai multe functionalitati si moduri de utilizare decat unul de baza, ieftin. Doua case de marcat pot fi identice, dar sunt sanse foarte mari ca produsul cu un pret ridicat sa fie un model nou, actualizat, al produsului de baza, mai ieftin.

In acest caz, pretul devine irelevant. Nu conteaza daca achizitionezi case de marcat ieftine sau scumpe – conteaza daca achizitionezi case care sunt potrivite pentru afacerea ta si care pot contribui la dezvoltarea si buna functionare a acesteia.

De ce ai cumpara case de marcat ieftine?

Atunci cand vine vorba de produse ieftine, utilitatea este luata din nou in calcul. Totodata, trebuie sa acorzi atentie si duratei de viata – in general, nu doar a echipamentului in sine, dupa cum vei vedea.

O unitate comerciala „de la coltul blocului”,dupa cum s-ar spune, nu are nevoie de functii de ultima generatie la o casa de marcat  – POS, sisteme desktop si asa mai departe. Ba chiar mai mult, sunt unele magazine care inca prezinta traditionala casa de marcat cu un cantar incorporat. Cel mult prezinta un aparat integrat de plata cu cardul. Acest tip de unitati comerciale nu au nevoie de functiile si aplicatiile unui produs scump, ci de accesibilitatea si utilitatea – redusa, dar suficienta – a unei case de marcat ieftine.

Apoi, la capitolul durata de viata, trebuie sa te gandesti cat timp va sta acea casa de marcat in punctul respectiv. Daca nu exista certitudinea functionarii pe termen lung, atunci o investitie de 1-2 mii euro intr-o casa de marcat ultramoderna nu este recomandata.

Unde gasesti case de marcat ieftine, dar si scumpe?

Dupa cum vezi, ieftin si scump devin termeni de comparatie secundari atunci cand iei in calcul aspecte mai importante privind afacerea ta. Cria Soft Solutions intelege acest lucru si astfel iti pune la dispozitie o gama larga de case de marcat, ideale pentru orice tip de afacere.

Mai mult decat atat, Cria Soft iti sta la dispozitie chiar si daca ai o casa ieftina, care necesita atentia unui expert din cand in cand. Cum anume? Prin intermediul unui contract de service profesional si autorizat destinat aparaturii de natura fiscala!