Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Autocolantul de mobila aduce un aer fresh camerei tale. Rapid si ieftin

Folosirea autocolantelor pentru a reimprospata mobilierul nu este un concept nou. Oamenii folosesc autocolante mobila pentru a acoperi petele de pe orice, de la dulapuri de baie la scaune de sufragerie. Astazi, cei cu un gust rafinat se pot bucura si de beneficiile autocolantelor folosind autocolante mobila pentru a crea un aspect nou si deosebit. Exista autocolante mobila realizate special pentru a crea un nou finisaj pentru mobilierul tau si, cu o potrivire perfecta, o vor face sa para ca si cum ai cumparat o piesa noua pentru camera de zi, dormitor, bucatarie sau baie. Daca ai mobilier care incepe sa para invechit, ii poti reda viata cu un autocolant mobila. Exista multe teme diferite din care poti alege.

Ofera viata noua mobilierului vechi

Este posibil sa fii atasat de o piesa de mobilier si sa nu iti doresti sa o inlocuiesti. Piesele standard pentru diferite zone ale casei raman de obicei la moda de-a lungul anilor, iar de multe ori mobilierul este realizat din materiale de inalta calitate. Daca uzura a lasat urme care nu sunt la fel de fermecatoare ca designul original poti alege autocolante mobila pentru a da o viata noua mobilierului vechi, in loc sa fii nevoit sa schimbi piesa de mobilier. Cand vine vorba de amenajari si decoratiuni, renovarea mobilierului necesita timp si eforturi. Folosind autocolant mobila pe gustul tau, vei economisi atat timp, cat si bani.

Alege calea usoara

Atunci cand incerci sa reconditionezi mobilierul sau curatarea regulata nu reuseste sa scoata murdaria, alege autocolante mobila. Salvarea aspectului si a senzatiei bune din dormitorul tau nu este deloc dificila atunci cand poti folosi autocolante mobila. Uita de curatarea vopselei sau de indepartarea usilor pentru a le aplica un nou strat de vopsea! Probabil ca te-ar costa mai mult decat dulapul original. Aceasta este sansa ta de a alege o noua tema decorativa, alegand un autocolant mobila pe gustul tau. Autocolantele sunt foarte usor de aplicat si vei obtine o potrivire perfecta, care va face sa para ca si cum ar fi facut parte din designul original.

Odata ce ti-ai ales un autocolant mobila care sa iti placa, este important sa urmezi cu atentie instructiunile care sunt incluse in pachet. Aceste autocolante sunt facute pentru a fi usor de utilizat, dar exista cateva sfaturi care pot face din aceasta o experienta una facila.

Cu totii iubim design-urile frumoase dar poate deveni putin plictisitor sa vezi acelasi mobilier, an de an. Este perfect normal sa ai nevoie de mobilier unic si personal dar cumpararea lui gata facuta nu este intotdeauna fezabila. Alegand autocolante mobila vei aduce un aer fresh camerei tale. Este revigorant, placut si rentabil! De asemenea, te poti razgandi oricand si poti alege sa schimbi autocolantul deoarece acesta nu este permanent. Mobilierul poate fi ajustat pe masura ce iti remodelezi casa cu vopsea noua, perdele noi si alte detalii.