Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Andra, în campania Aqua Carpatica de Ziua Națională a Lecturii

„Nu vă e sete de lectură? Mie, da, întotdeauna vreau să „evadez” în liniște, în paginile unei cărți, mai ales dacă este de dragoste! Să sărbătorim „Ziua Lecturii”, dragii mei, cu o pauză de la ritmul cotidian. Împreună cu prietenii de la AQUA Carpatica, vă ofer un cadou care să vă ajute să savurați volumele preferate: o vacanță într-un loc de vis, în Vatra Dornei, la un hotel de 5 stele. Un loc în care vă puteți odihni și bucura de peisajul minunat, chiar de unde izvorăște apa pe care o apreciem atât de mult! Ca să puteți câștiga weekendul de relaxare și lectură va astept la postarea de pe instagram! 👉 https://www.instagram.com/p/CZ_Wx3WgjPE/…”, este mesajul Andrei pe pagina de Facebook Aqua Carpatica de Ziua Națională a Lecturii, informează sportm.ro.

La 14 iunie 2021, Senatul a adoptat, în unanimitate, o propunere legislativă depusă în luna martie 2021 de deputatul liberal Sebastian Burduja, şi semnată de 22 de deputaţi PNL, un deputat USR-PLUS şi doi senatori PNL, prin care se instituie Ziua naţională a lecturii pe data de 15 februarie. For decizional, Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege la 21 decembrie 2021, potrivit site-ului www.cdep.ro. În data de 14 ianuarie 2022, a fost promulgată de către preşedinte ţării Legea privind instituirea zilei de 15 februarie ca Ziua naţională a lecturii, menţionează www.presidency.ro.