Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Alexandrion Group, partener al Galei Premiilor BRCC, care a marcat și cea de-a 25-a aniversare a Camerei de Comerț Britanico-Române

Alexandrion Group a susținut în calitate de Partener Silver Gala Premiilor British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), care a marcat și cea de-a 25-a aniversare a Camerei de Comerț Britanico-Române.

“Excelența în afaceri a fost din nou răsplătită, de data aceasta la Gala Premiilor BRCC, care a marcat și cea de-a 25-a aniversare a Camerei de Comerț Britanico-Române.

Am fost încântați să susținem evenimentul în calitate de Partener Silver și să le facem oaspeţilor seara și mai plăcută cu băuturile și vinurile noastre.

Felicitări British Romanian Chamber of Commerce (BRCC) pentru longevitate și pentru toate proiectele interesante dezvoltate de-a lungul anilor!”, este mesajul de pe pagina de Facebook Alexandrion Group.