Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Alexandrion Group a fost premiat la Gala Topului Național al Firmelor, organizată de Camera de Comerț și Industrie a României

În cadrul Galei „Topului Național al Firmelor” organizată de Camera de Comerț și Industrie a României, Alexandrion Group a fost distins cu premiul I la categoria Industrie, iar ”brațul comercial” al grupului, Alexandrion Trading, a obținut premiul al III-lea, la categoria Comerț.

În ultimii ani, Alexandrion Group și-a continuat ascensiunea în alegerile consumatorilor, cucerindu-și clienții prin standardele înalte respectate de produsele sale produselor sale. În industria autohtonă de băuturi alcoolice, Alexandrion Group este lider de piață, iar acest fapt a fost recunoscut și apreciat în cadrul evenimentului Camerei de Comerț și Industrie a României.

Stelios Savva CEO Alexandrion Group

”Este o onoare și acceptăm cu seriozitate și responsabilitate acest premiu. Acesta reprezintă o încununare a eforturilor Alexandrion Group de a evolua și de a deveni mai performanți în fiecare zi. Premiul I la categoria Industrie ne bucură și ne provoacă la sporirea eficienței, astfel încât, ca anul viitor, Alexandrion Group să se regăsească pe același loc ca acum, în Topul Național al Firmelor” a declarat CEO-ul Alexandrion Group, domnul Stelios Savva.

Alexandrion Trading a obținut a treia poziție în cadrul clasamentului stabilit de Camera de Comerț și Industrie a României, la categoria Comerț. Acest premiu a fost acordat pentru strategia comercială de excepție de care a dat dovadă firma în anul curent. În condițiile unei piețe dinamice, adaptabilitatea Alexandrion Trading a fost apreciată cu un loc pe podium.

Gala Topului Național al Firmelor, eveniment al al Camerei de Comerț și Industrie a României, a avut loc în seara de 7 noiembrie 2019, în cadrul Romexpo. Acesta a avut o audiență numeroasă, de aproximativ 600 de persoane. Acest eveniment desemnează cei mai importanți actori ai pieței de afaceri românești ai anului.