Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Accesorii de grădină pentru un garden party de senzație!

Indiferent de ocazia pe care o celebrezi, ideea unei petreceri în aer liber este foarte tentantă în condițiile de căldură maximă, care îi fac pe oameni să caute natura și răcoarea. În plus, o petrecere în aer liber te scutește de a face curat în casă după plecarea oaspeților sau de a spăla munți întregi de farfurii, aceștia urmând să stea mai mult în grădină și să folosiți tacâmuri de unică folosință. Nu va trebui să îți faci griji dacă una dintre camere este în dezordine, pentru că invitații vor folosi baia, bucătăria și poate, cel mult, livingul, în cazul în care cineva se simte rău.

Meniul și muzica sunt cele mai importante la orice petrecere, iar dacă știi numărul de invitați, poți pregăti câteva rețete la grătar, având grijă să incluzi și preparate pentru vegetarieni, iar toată lumea va fi mulțumită!

Dacă locuiești la curte și ai decis că vei organiza o petrecere în aer liber, există câteva dotări, în afara meselor și scaunelor, de care ai nevoie pentru a crea o atmosferă plăcută și primitoare. 

Iată trei accesorii de grădină pentru o petrecere în aer liber pe cinste: 

  1. Felinare sau luminițe de exterior

Niciun peisaj nu poate egala frumusețea unei grădini luminate cu felinare vesele sau lampioane care să creeze un cadru feeric. Poți căuta și variante cu lumânări, dar acestea se pot stinge ușor din cauza vântului sau pot provoca accidente, așa că mai sigur este să cumperi ghirlande de beculețe, într-o varietate de culori sau uni, dacă vrei un cadru mai elegant și să te asiguri că ai o sursă electrică aproape, pentru a le aprinde la căderea serii. Asigură-te că vei avea și flori sau arbuști frumos decorați pentru a întregi atmosfera.

  1. Leagăn sau șezlonguri

În funcție de tematica gardern party-ului tău, te poți orienta către leagăne tip balansoar, de care copiii, cu siguranță, se vor bucura, sau de șezlonguri. Acestea pot să fie individuale, fie tip canapea, construite din paleți de lemn, o variantă convenabilă și sustenabilă. Este o idee grozavă de a face spațiul să pară mai confortabil și de a-i ajuta pe oaspeți să se relaxeze. Tot ce va mai trebui sunt câteva pernuțe sau pleduri, pe care să le pui la dispoziția lor când se va lăsa răcoarea.

  1. Piscină sau țâșnitori de apă

Dacă timpul îți permite, poți monta o piscină gonflabilă, în cazul în care oaspeții vin încă de la amiază, sau poți cumpăra câteva țâșnitori de apă, pe care să le amplasezi în grădină, pentru un efect răcoritor. Acestea sunt mult mai convenabile ca preț și mult mai practice. Asigură-te că ai furtune de apă și robinete, pentru a le conecta la instalația de apă din gospodăria ta. Le poți utiliza, ulterior, pentru a uda gazonul sau pomii din curtea ta ori pentru a te juca alături de cei mici cu pistoale cu apă, o activitate la fel de răcoritoare și distractivă precum mersul la piscină!

Acestea sunt câteva dintre accesoriile must-have la o petrecere în grădină. Ai grijă să discuți cu vecinii dinainte și să îi anunți că vei da un party, pentru ca aceștia să fie îngăduitori cu zgomotul, și încearcă să te gândești cât mai creativ la cum să personalizezi căminul tău. 

Sursa foto: shutterstock.com