Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

7 motive pentru care sa inchiriezi o nacela

Exista multe motive care sunt in favoarea sa inchiriezi nacela, mai ales atunci cand ai de efectuat lucrari la inaltime, intrucat acestea iti usureaza munca in multe domenii.

Acestea isi arata adevarata valoare, atunci cand lucrarile la inaltime nu se mai pot desfasura de pe scari sau schele. Totodata nacelele sunt preferate a fi utilizate inaintea unei scari, intrucat ofera o pozitie de lucru mai usoara si mai sigura la inaltime.

Nacelele sunt echipamente incredibil de versatile, deoarece permit realizarea multor sarcini pe un santier in siguranta si eficient. Dar, daca sunteti in cautarea pentru inchiriere de ridicatoare foarfece, la ce ar trebui sa aveti grija?

 1. Siguranta!

In comparatie cu o scara conventionala, o nacela este incredibil de sigur de utilizat. Acestea impiedica lucratorii sa se raneasca sau sa cada de la inaltime si le permit lucratorilor si antreprenorilor sa atinga nivelul de care au nevoie cu uneltele langa ei. Unele nacele pot atinge inaltimi de pana la 17 metri, ceea ce inseamna ca puteti ajunge la inaltimi la care altfel ar fi fost greu de ajuns.

Sunt mult mai sigure decat utilizarea unei scari, costa mai putin decat alte echipamente cu motor si majoritatea sunt usor de operat.

 • Dimensiune compacta!

Nacelele vin intr-o gama larga de dimensiuni si forme, asa ca, daca sunteti in cautarea de nacele va exista o varietate de optiuni de inchiriere pe care sa le luati in considerare. Unele nacele sunt mai inguste decat altele, ceea ce va permite sa accesati spatii inguste. Ar trebui sa va uitati, de asemenea, la dimensiune, deoarece acestea difera ca marime si asigurati-va ca verificati cat de inalta pot atinge.

 • Este bine sa inchiriezi nacela pentru lucrari de zugravire si vopsire!

Suprafetele de lucru de la inaltime care nu pot fi atinse cu ajutorul scarilor de catarare vor fi renovate sigur, repede si ieftin cu ajutorul nacelelor de ridicare. Acestea vor avea si destinatia de lift de ridicare pentru materiale de santier – galeti cu vopsele, pensule, bidinele, paletar, etc.

Astfel de lucrari nu se pot efectua de pe scara. Cu ajutorul cosului spatios de pe nacela, muncitorii si materialele de zugravire vor fi pozitionati la locul pretins la inaltime.

 • Productivitate crescuta.

Inchirierea unei nacele va creste nivelul de productivitate la fata locului. Acestea maresc productivitatea lucratorilor, deoarece transporta mai repede articolele grele si lucratorii la o pozitie de inaltime si permit si obiectele grele sa fie transportate si ridicate mai rapid.

 • Reduce costuri de intretinere.

In momentul in care doriti sa beneficiati de serviciile de nacele de inchiriat trebuie stiut ca firma de la care inchiriati se va ocupa de costurile de intretinere, astfel incat sa nu necesite scoaterea unei sume mari de bani din propriul buzunar.

 • Calitate.

Datorita flexibilitatii sale in ceea ce priveste dimensiunile si optiunile de design, nacela tractabila este o alegere excelenta pentru magazine, restaurante, birouri si cladiri publice, precum si pentru cladiri rezidentiale.

 • Nacelele pot fi folosite doar atunci cand ai nevoie.

Inchirierea va asigura dumneavoastra si afacerii dumneavoastra flexibilitate permitandu-va sa inchiriati pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregatiti si cu experienta profesionala care va vor ajuta in alegerea masinii potrivite situatiei si aplicatiei dumneavoastra. Ei sunt in masura sa repare utilajele in santier astfel veti reduce costurile generate de nefunctionarea utilajului.

Avantajele inchirierii unei nacele.

Avantajele unei nacela de inchiriat sunt reprezentate de catre:

 • Rapiditate in munca
 • Utilizare in domeniul constructiilor sau a diferitelor reparatii
 • Proiecte temporare care necesita atingerea unor inaltimi extreme
 • Numarul limitat de lucrari care necesita sa lucreze in spatii stramte
 • Sarcinile sezoniere in cazul in Nivel scazut al zgomotului.
 • Nacelele sunt ideale pentru activitati de interior,
 • Nu aveti nevoie de investitie in echipamentul de transport,
 • Ofera rapiditate si siguranta in executarea lucrarilor, in comparatie cu utilizarea schelelor sau a scarilor,
 • Reducerea costurilor de intretinere si de depozitare este un alt motiv pentru a inchiria o nacela tip foarfeca care este nevoie de o ridicare telescopica a bratului

Nacelele telescopice sunt o alternativa comuna la bratele articulate, care pot fi mai greu de folosit din cauza sectiunilor lor multiple. Indiferent daca aveti nevoie de nacele tractabile, autopropulsate tip foarfeca, nacele telehandler sau nacele verticale, TTA are solutia ideala pentru cerintele dvs. de lucru. O sa gasiti o gama larga de platforme de lucru, care vin toate in diferite dimensiuni, forme si materiale, toate concepute pentru a va asigura ca inchiriati platforma potrivita pentru munca implicata.

Toate utilajele de la TTA sunt verificare inainte de fiecare inchiriere, au service regulat, si sunt livrate cu certificate ISCIR.

De ce sa alegi serviciile noastre de inchiriere nacele TTA?

 1. Oferim seriozitate – Tratam fiecare lucrare cu maxima seriozitate si contribuim la succesul ei.
 2. Suntem profesionisti – Oferim acces rapid si in siguranta la echipamentul necesar pentru proiectul dumneavoastra.
 3. Raport bun calitate – pret – impreuna gasim formula perfecta pentru un parteneriat de lunga durata. Serviciul de inchiriere nacele va completa perfect succesul afacerii dumneavoastra.